Μια ανακατασκευή πραγματικό χάδι για τα μάτια

Soiatti Moto Classiche 1971 BSA A65 Thunderbolt Restomod και μαγευτική επιστροφή στο παρελθόν


ΜΟΤΟΝΕΑ
8:08
15/01/2020
Μια ανακατασκευή πραγματικό χάδι για τα μάτια
loading

Τα restomod μηχανάκια έχουν διαχρονικά την τιμητική τους, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να αφήσουν τη δική τους σφραγίδα πάνω σε κλασικούς γίγαντες των δύο τροχών.

Υπεύθυνοι εδώ είναι οι Daniele και Alberto Soiatti, πατέρας και γιος πίσω από τον ακριβοθώρητο ιταλικό οίκο βελτιώσεων Soiatti Moto Classiche, οι οποίοι πήραν ένα εντελώς καμένο Thunderbolt και το μετέτρεψαν σε θαύμα ρετρό αισθητικής.

Μερικούς μήνες δουλειάς με το χέρι αργότερα, η μηχανή μοιάζει ωραιότερη ακόμα και από τις δόξες της.

Το δημιουργικό δίδυμο την έβαψε στο χαρακτηριστικό μπλε της Cadillac, αφού της χάρισε εξαρτήματα από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκεί έξω (Bitubo, Renthal, Bridgestone κ.λπ.).

Το μαγευτικό restomod χαιρετίστηκε ευρύτερα από τον κόσμο της παγκόσμιας custom σκηνής ως μια από τις ωραιότερες δουλειές των τελευταίων ετών.

Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι βέβαια πως η Soiatti Moto Classiche δεν είναι καθόλου τυχαία ο υπεύθυνος για όλα αυτά. Πολυβραβευμένος και χιλιοτραγουδισμένος, ο Daniele Soiatti μεταλαμπαδεύει την αξιοζήλευτη τέχνη του στον νεαρό Alberto, αφήνοντας καλή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Νοσταλγία και γυαλισμένο αλουμίνιο όπως σπανίως έχουμε την τύχη να δούμε…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει