Ως Outsiders 2019 Husqvarna Vitpilen 701 κυκλοφορεί η εκπληκτική δουλειά της Outsiders Motorcycles με καμβά τη Husqvarna Vitpilen 701 του 2019.

Η πρώτη μάλιστα δουλειά της Outsiders χωρίς παραγγελία από κάποιον πελάτη.

Η Outsiders αναλαμβάνει καστομιές και μετατροπές για τους πελάτες της εδώ και κάποια χρόνια και τα έργα της σε κάτι Honda, Triumph και Suzuki είναι ήδη θρυλικά στην Ολλανδία.

Μιλάμε για δουλειές που παίζουν σε moto περιοδικά και χαιρετίζονται για τις επιδόσεις και την αισθητική τους.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει έχοντας την πλήρη ελευθερία. Ως καμβά χρησιμοποιήθηκε τώρα η ολοκαίνουρια Husqvarna 701, ένα ήδη εκπληκτικό μηχανάκι, όπως ομολογούν, αν και αυτό δεν τους σταμάτησε από το να το γδύσουν και να το ξαναφτιάξουν από την αρχή.

Ολοκαίνουριο ρεζερβουάρ, εξάτμιση και άλλα πράγματα που φτιάχτηκαν στο χέρι απαρτίζουν τη συνταγή της επιτυχίας, που μπλέκει τα έντονα μοβ και θαλασσί των αρχών της δεκαετίας του 1990 με σύγχρονες αισθητικές πινελιές.

Μπορεί να μοιάζει με μηχανάκι που θα οδηγούσε κάποιος από το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», είναι όμως μια σύγχρονη μηχανή που πωλείται.

Πόσο; Η τιμή γίνεται γνωστή μόνο μετά την επικοινωνία με το γκαράζ

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.