Η Classified Moto είναι μία από τις εταιρείες βελτιώσεων – μετατροπών που λατρεύουμε. Πέρα από τις ιδιότυπες και πανέμορφες επεμβάσεις της σε μοτοσυκλέτες, η εταιρεία ξοδεύει το καλλιτεχνικό της ταλέντο και σε άλλες κατασκευές.

Για παράδειγμα σε αμπαζούρ, λαμπατέρ, πορτατίφ και άλλες μεταλλικές συνθέσεις που φωτίζουν όπως ακριβώς πρέπει το χοντρό εγχειρίδιο ιδιοκτήτη ή εγχειρίδιο σέρβις της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας.

Δείχνουμε μερικές από τις «εκτός δρόμου» δημιουργίες των πολυπραγμόνων Αμερικανών από τη Βιρτζίνια, που ανακαλύπτουν διαρκώς νέους τρόπους να εκφράσουν τη λατρεία τους προς τα κατεργασμένα μέταλλα μιας μοτοσυκλέτας.

Σώζοντας παλιά κομμάτια από το χυτήριο και το scrap, η Classified moto πρόσφερε νέα ζωή σε παλιούς ιαπωνικούς εκκεντροφόρους, δαγκάνες, ρότορες και βάσεις φρένων, γρανάζια και πολλά άλλα. Με άψογη συναρμολόγηση και φινίρισμα, τα ξεχωριστά αυτά φωτιστικά αποτελούν ζηλευτά και μοναδικά one-off δώρα.

Έχετε κάποιον τρελαμένο μοτοσυκλετιστή που γιορτάζει ή που απλά αγαπάτε; Προλαβαίνετε ακόμα. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών να είναι καλά.