Μετά από δεκαπέντε χρόνια αλλάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος στη Μοτοδυναμική (Porsche, Yamaha, Sixt, κ.ά.). Συγκεκριμένα επιτυχημένης ο κ. Σωτήρης Χατζίκος ολοκληρώνει την επιτυχημένη 15ετή θητεία του στην εταιρία την 31η Δεκεμβρίου 2022, αφού συνέβαλλε καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία της, καθώς πάνω στη σταθερή βάση της Yamaha, προστέθηκαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Porsche και της Sixt, το 2011 και το 2018 αντίστοιχα. Ταυτόχρονα με την οικονομική ανάπτυξη του Ομίλου, ο κ. Χατζίκος ανάπτυξε και μία ευέλικτη και διακριτή οργανωτική δομή,  με την οποία η εταιρία μπορεί  να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα αναλάβει, από την 1η Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος (και βασικός μέτοχος) της Μοτοδυναμική κ. Πάρης Κυριακόπουλος, αφού ολοκληρωθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Ο κ. Κυριακόπουλος (γιος του πρόσφατα εκλιπόντος Οδυσσέα), είναι ενεργά εμπλεκόμενος με την εταιρία, όντας μέλος του Διοικητικού  Συμβουλίου ήδη από το 2013 και Πρόεδρος του Ομίλου από το 2015.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έχει εργαστεί στην Boston Consulting Group, και κατείχε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης στην IMERYS S.A. και FiberLean Technologies ltd. Είναι κάτοχος ΒΑ Cum Laude από το University of Pennsylvania, και MBA με ανώτατη διάκριση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Harvard Business School.