Η Essence motorcycles ξεκίνησε τη ζωή της με μια πρωτότυπη δημιουργία από τα χεράκια του ιδρυτή της, Martin Hulin.

Όταν το πρωτότυπο έγινε viral και επαινέθηκε από τους πάντες, ο Hulin και η μικρή του ομάδα μετέτρεψαν το concept σε μια σειρά τεσσάρων ηλεκτρικών μηχανών η μία ωραιότερη από την άλλη.

Όλες τους εκδοχές του ίδιου πειραματικού, η E-raw 04 Signature πήγε το πράγμα πιο μακριά σχεδιαστικά από τις άλλες με αυτό που χαρακτηρίζεται ως «ιπτάμενη σέλα», μια δημιουργία από αλουμίνιο που μετατρέπει τον ήδη υπέροχο σχεδιασμό της μοτοσικλέτας σε έργο αφηρημένης τέχνης.

Η E-raw ξεκαθαρίζει από την αρχή πως δεν είναι ένα μηχανάκι παραγωγής για την απλή καθημερινή μετακίνηση, αλλά μια στιλάτη αντιπρόταση που έχει την καινοτομία και τη σχεδιαστική τόλμη να προτείνει πράγματα εναλλακτικά.

Και έχει και τις επιδόσεις της να το αποδεικνύουν αυτό, όπως τα 205 άλογά της και την ολότελα κτηνώδη ροπή. Τρελά νούμερα για ηλεκτρική μοτοσικλέτα δηλαδή, μια μοτοσικλέτα που επιμένει στην καθαρόαιμη εμπειρία ανάβασης χωρίς συστήματα υποβοήθησης και τέτοια μοντέρνα πράγματα.

Η E-raw 04 Signature επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και σκαρφαλώνει σε τελικές ταχύτητες 200 χλμ/ώρα, επιδόσεις που τη στέλνουν στα ουράνια της δίτροχης ηλεκτροκίνησης. Με την έμφαση στο καταπληκτικό design, πάντα.

Όσο για την τιμή της, μιλάμε για λίγο κάτω από τα 30.000 ευρώ (29.218 ευρώ)…