Μετά την εξαιρετική συνεργασία της σε μια Porsche 911 του 1973 (Targa 2.4S), η παριζιάνικη Berluti χάρισε τα υπέροχα δέρματά της σε μια Triumph T120, την οποία φρόντισε να πειράξει μαεστρικά ο επίσης γαλλικός οίκος μηχανών Mecatwin.

Μόνο που οι δυο τους δεν απέδωσαν απλώς μια εκπληκτική custom μηχανή, αλλά και ασορτί κράνος και μπότες, από το ίδιο πάντα χαρακτηριστικό Venezia δέρμα που έχει κάνει την Berluti παγκοσμίως γνωστή.

Η μοτοσικλέτα είναι μια δημιουργία της Mecatwin αποκλειστικά για την Berluti, καθώς μόνο το πλαίσιο και ο κινητήρας της θρυλικής Triumph Bonneville T120 έμειναν ίδια.

Καθαρές γραμμές κι ένα design σύγχρονο (ανθρακόνημα και κέβλαρ) και ταυτοχρόνως κλασικό μπολιάστηκαν με τα δέρματα του γαλλικού οίκου, τα οποία πέρασαν στις μπότες και το κράνος για ακόμα πιο κομψό στιλ στον αναβάτη του σήμερα.

Το πακέτο των 3 αντικειμένων έπιασε στη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s τα 56.250 ευρώ, λίγο πιο πάνω από την αρχική εκτίμηση των 30.000-50.000 ευρώ.

Έτσι είναι η σύγχρονη γαλλική εκδοχή σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και καθαρόαιμα βρετανικά μηχανάκια όλων των εποχών…