Με καλογυαλισμένο, πολυτελές αυτοκίνητο και τη μουσική στη διαπασών ο βασιλιάς… των δρόμων δεν περνά απαρατήρητος.

Ο Λέων οδηγός έχει ύφος χιλίων Καρδιναλίων στο τιμόνι και συχνά πυκνά θαυμάζει το είδωλό του στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.

Θεωρεί καθήκον του να νουθετεί τους άλλους οδηγούς, επιπλήττοντάς τους για τις ικανότητές τους στους δρόμους. Θα καταλάβεις ότι ο διπλανός σου ανήκει στο ζώδιο της φωτιάς αν ανάβει μόνιμα το φλας ή σε προσπεράσει κάνοντας χαρακτηριστικούς μορφασμούς.

Βέβαια, δεν κατεβάζει μόνο για αυτό το παράθυρό του, καθώς το φλερτ στα φανάρια είναι το αγαπημένο του χόμπι όταν βρίσκεται εν κινήσει.

Του αρέσει η ταχύτητα, τα ακριβά αμάξια και λατρεύει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του. Αποπνέει δυναμισμό και σιγουριά στην οδήγηση και οι συλλεκτικές εκδόσεις πανάκριβων αυτοκινήτων παραμένει το απόλυτο όνειρο του.

Μπορεί ορισμένες φορές να χάνει την υπομονή του όταν βρεθεί σε κίνηση και να λειτουργεί νευρικά, ωστόσο θα δώσει πάντα προτεραιότητα στους πεζούς και θα βοηθήσει κάποιον άλλον οδηγό σε περίπτωση ανάγκης.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.