Τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» ξεκίνησαν να γράφουν την Τελευταία Πράξη. Και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει όρθιος, όταν γραφτεί η λέξη ΤΕΛΟΣ.

Κάθε επιλογή έχει κόστος, κάθε κίνηση κρύβει μια απειλή και κάθε αποκάλυψη φέρνει την καταστροφή ακόμα πιο κοντά. Το παιχνίδι, πλέον, ανατρέπεται. Ο ρόλος του κυνηγού αλλάζει, οι θύτες γίνονται θηράματα και εκείνος που είχε την ψευδαίσθηση της νίκης θα τα χάσει όλα. Η πραγματική εκδίκηση ξεκινά τώρα και θα είναι σκληρή.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 79:

Η Κλέλια και ο Διονύσης ανησυχούν για το κακό που κάνουν τα ψέματα του  Άγη στον Κωστή. Ο Χρήστος είναι προβληματισμένος γιατί πιστεύει πως η Μαρίνα κι ο Κωστής θα προτιμούσαν να ήταν μόνοι τους, χωρίς αυτόν. Παράλληλα, ο Μάρκος φοβάται πως η Μάγια θα ξαναγυρίσει στον Άγη και την πιέζει να προχωρήσει στο διαζύγιο, όμως, ο Διονύσης τον καθησυχάζει πως αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που δεν πρόκειται να συμβεί. Η Χρύσα παρακινεί τον Μάνο να συναντήσει τη μητέρα της Αφροδίτης, για να διώξει τις σκιές του παρελθόντος. Η Μάγια αποφασίζει να ζητήσει τη συμβουλή της Κλέλιας για το πώς να χειριστεί τον χωρισμό της, ενώ διώχνει τον Άγη όταν εκείνος προσπαθεί να της μιλήσει. Εκείνος ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει να ξανακερδίσει τη Μάγια. Ο Στέφανος προειδοποιεί τη Βάνα ότι ο Άγης ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μάρκο. Γνωρίζοντας ότι η Μαρίνα είναι η μόνη που μπορεί να δει καθαρά τα πράγματα, η Στέλλα ζητάει από τη Μαρίνα να μιλήσει στη Μάγια.

Δείτε το trailer: