Ένα ακόμα νέο επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/03) και οι παίκτες βρέθηκαν να μονομαχούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Δύο παίκτες από την γκρι και ένας παίκτης από την μπορντό μπριγάδα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βιβή και τη Στέλλα από την ομάδα των γκρι και τον Γιάννη από την ομάδα των μπορντό.

Οι κριτές του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη ο οποίος παρουσίασε στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση το γλυκό που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά σε αυτή τη δοκιμασία.

Αφού οι τρεις διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, οι κριτές και ο καλεσμένος δοκίμασαν τα τρία πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Στη συνέχεια, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef στάθηκαν απέναντι τους για να ακούσουν τα σχόλια τους και βεβαίως να μάθουν την τελική τους βαθμολογία. Πρώτος στον εξώστη ανέβηκε ο Γιάννης, έχοντας κατορθώσει το απόλυτο των 40 βαθμών από τους τρεις σεφ κα τον καλεσμένο τους.

Έτσι, πίσω στην κουζίνα, έμειναν οι δυο κοπέλες για να μάθουν ποια προσπάθεια θα κατάφερνε να πάρει το πράσινο φως για τον εξώστη και ποια θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Η Βιβή απέσπασε 7αρια και ένα 6άρι.

Με σκορ 28 έναντι 0, λοιπόν, η παίκτρια που έπρεπε να βγάλει την μαύρη της ποδιά και να αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef ήταν η Στέλλα.

«Εκνευρίζομαι που κλαίω αλλά δεν ήθελα να φύγω, γι’ αυτό και κλαίω» παραδέχθηκε η Στέλλα στην κάμερα ενώ λίγο νωρίτερα ζήτησε συγνώμη από τους κριτές του MasterChef για το κακό αποτέλεσμα στην προσπάθεια της καθώς το γλυκό της έσπασε και δεν μπόρεσε να το διορθώσει αφού τελείωσε ο χρόνος της δοκιμασίας.