Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Έρωτας Φυγάς» είδαμε πως: Ο Μάρκος χαροπαλεύει για ώρες στο χειρουργείο και ο Κοντογιάννης βάζει φιτιλιές στον Στέφανο πως δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για προσχεδιασμένη δολοφονία.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί μάταια να αποσπάσει κάποια πληροφορία για την υγεία του Μάρκου, η Μαργέτα στην Αθήνα παλεύει με τις ενοχές της για όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ οι υπόλοιποι στέκουν βουβοί έξω απ’ το θάλαμο του Μάρκου, με την ελπίδα ότι οι προσευχές τους θα εισακουστούν.

Έρωτας Φυγάς: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Ant1 στις 21:00 στο επεισόδιο 88;

Ο Μάρκος χειρουργείται, αλλά οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι ελάχιστες… Η Αλεξάνδρα καταρρέει. Η Μαργέτα, παρά τον κίνδυνο που διατρέχει να αποκαλυφθεί ότι είναι ζωντανή, θέλει να επιστρέψει στο Κιάρι για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα και τον Στέφανο. Ο Μάρκος ζητά απ’ τον Ιάσονα να προσέχει τα παιδιά και τη γυναίκα του.

Ο Ιάσονας, μετανιωμένος για όσα έγιναν στο παρελθόν, αποφασίζει να στηρίξει την Αλεξάνδρα σε ό,τι κι αν αποφασίσει. Επιπλέον, ο Μάρκος ζητά απ’ τον Στέφανο να επιστρέψει τον Στεφανάκο στην Ευγενία για να μεγαλώσει ο μικρός μ’ έναν απ’ τους δυο γονείς του. Όλοι – μέσα στον πόνο – ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας, της γυναίκας που λάτρεψε όσο τίποτε άλλο…

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: