Τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο Πέτρος Κουσουλός φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open. Ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με το Open, αποκάλυψε πως προετοίμαζε μια εκπομπή έρευνας η οποία αναμενόταν να βγει στον «αέρα».

Πλέον, η εκπομπή μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, η νέα εκπομπή του Open θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 23:30.

Σε ότι αφορά στον τίτλο της εκπομπής, αυτός θα είναι «Ανοιχτές Υποθέσεις».

«Θα είναι μια εκπομπή έρευνας»

Πριν λίγες ημέρες, ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» αναφέρθηκε στην εκπομπή του και έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες.
«Στόχος είναι να ξεκινήσουμε άμεσα. Αν χρειαστεί να πάρουμε και μια εβδομάδα παράταση σε ότι αφορά την έναρξη της εκπομπής. Η ημέρα της προβολής θα είναι η Πέμπτη. Θα είναι μια εκπομπή έρευνας. Δεν θα είναι μια εκπομπή που θα ασχολείται με εξαφανίσεις και εγκλήματα. Θα ψάχνουμε την ουσία του θέματος, τι κρύβεται πίσω από κάθε μεγάλη υπόθεση. Θα είναι μια εκπομπή διαδραστική και νομίζω ότι είναι κάτι που δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Όχι ότι εμείς θα δείξουμε κάτι μοναδικά για τα τηλεοπτικά δεδομένα αλλά νομίζω ότι τέτοιου είδους εκπομπή δεν υπάρχει. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αγχωμένος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός.