Το καθηλωτικό φινάλε του Σασμού γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/07) με τους τηλεθεατές ήδη να ανυπομονούν για τον τρίτο κύκλο και να καρδιοχτυπούν για το μέλλον του Αστέρη αφού το trailer που βγήκε στον «αέρα» προκάλεσε ερωτηματικά. Tο υψηλής αισθητικής τρέιλερ, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε διαφορετικά γκρο πλαν και close ups. Τα πρόσωπα των ηρώων μέσα σε αυτά τα καρέ αλλάζουν έκφραση και «γράφουν» την ιστορία σε σκούρο φόντο. Μία διελκυστίνδα συναισθημάτων που μοιάζει δίχως τέλος.

Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.

Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;

Καρδιοχτύπι για το αβέβαιο μέλλον του Αστέρη

Η σκηνή που δείχνει τη φωτογραφία του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) να πέφτει στο πάτωμα προκάλεσε ερωτηματικά στους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter πως ο αγαπημένος τους χαρακτήρας δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο του Σασμού.

Η αινιγματική ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Λίγη ώρα μετά το αιματηρό φινάλε του δεύτερου κύκλου του Σασμού, η «Αργυρώ» θέλησε να προκαλέσει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά στους τηλεθεατές με μια άκρως αινιγματική ανάρτηση. Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με μια φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο.

Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε είναι από τον γάμο της τηλεοπτικής Αργυρώς με τον Αστέρη, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: «Δι εντ;». Το ερωτηματικό που έβαλε στη φράση άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις εξελίξεις στη σειρά.

Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν στον «Σασμό»

Οι ηθοποιοί που αποτελούν το βασικό cast του Σασμού θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και την τρίτη σεζόν. Στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha λίγο μετά το φινάλε, στον «Επίλογο» (όπως έχει «βαφτιστεί» ο τρίτος κύκλος της σειράς») θα συνεχίσουν όλοι οι βασικοί ηθοποιοί.

Συγκεκριμένα, στην τρίτη σεζόν της σειράς Σασμός συνεχίζουν: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Γιώργος Αμούτζας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Όλγα Δαμάνη και Μιχάλης Αεράκης. Με ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος φέρεται να συνεχίζει αλλά το τρέιλερ προκάλεσε αναταραχή στους τηλεθεατές για το μέλλον του.

Όσον αφορά τους νέους ηθοποιούς που θα μπουν στην σειρά, έχει διαρρεύσει το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να ενταχθεί στο cast.