Το βράδυ της Κυριακής έμελλε να είναι η τελευταία φορά στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά. Και αυτό μιας και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελένη Κοκκίδου είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει στην επόμενη σειρά της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Έτσι, λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, το τελευταίο επεισόδιο για την φετινή σεζόν ήρθε στις οθόνες μας. Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες βρέθηκαν στο πλευρό του χήρου, πια, Μηνά προκειμένου να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αείμνηστης συζύγου του.

Μέσα από ένα flashback, όμως, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την αιτία από την οποία και… «έφυγε» η Βουλίτσα. Σε αυτό είδαμε πως το αγαπημένο ζευγάρι, η Βούλα και ο Μηνάς, είχαν καλέσει για φαγητό τον καλό τους φίλος στο σπίτι όπου στο τραπέζι πρωταγωνίστησαν ψαράκια!

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο» αναφωνεί, κάποια στιγμή του δείπνου, η Βουλίτσα με τον Μηνά να τονίζει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν».

Βούλα: Εγώ θα ήθελα να σκορπιστούν οι στάχτες μου

Μηνάς: Άσε με να μαντέψω! Έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Βούλα: Δεν είμαι χαρτόμουτρο, Μηνά.

Μηνάς: Τώρα. Γιατί παλαιότερα.

Βούλα: Άντε παράτα μας. Στης Γριάς το Πήδημα θα ήθελα!

Μηνάς: Στον καταρράκτη; Κι αν είναι καλοκαίρι και δεν έχει νερό;

Βούλα: Κοντά στο σπίτι του Ελ Γκρέκο στις Ρουβινιές ή στο Παπούρι ή στο περιβόλι του Μιχάλη.

«Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη» αποκρίθηκε ο Μηνάς για να ξεσπάσει σύσσωμη η παρέα σε γέλια. Ένα κόκκαλο όμως από τα ψαράκια στάθηκε στον λαιμό της αγαπημένης Βουλίτσας με αποτέλεσμα να… πνιγεί επί τόπου και να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο.

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μηνάς για να συνειδητοποιήσει, όμως, δευτερόλεπτα μετά πως καμία πλάκα δεν έκανε η σύζυγος του στην τελευταία της αυτή σκηνή στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha