Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι Προδότες του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Για τελευταία φορά, λοιπόν, οι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν στην στρογγυλή τράπεζα.

Εκεί δηλαδή όπου στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου έμελλε να αναδειχθεί ο μεγάλο νικητής. Θα ήταν ο Προδότης Γιώργος Τάλιας ή μία εκ των πιστών Αναστασία Τερζή, Γωγώ Ρίζου, Αναστασία Πασιά;

Οι 79.100 ευρώ ήταν το ποσό που είχε συγκεντρωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι στρατηγικής και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξήγησε στους παίκτες τις ακριβώς θα λάμβανε χώρα στα αμέσως επόμενα λεπτά. «Αυτά τα χρήματα διεκδικείτε σήμερα. Εάν στο τέλος μείνουν μόνο Πιστοί μοιράζονται στο έπαθλο. Εάν όμως έχει μείνει έστω και ένας προδότης, τα παίρνει όλα» εξήγησε ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής το συγκεκριμένου ριάλιτι.

Στην πορεία η τράπουλα αφέθηκε στους τέσσερις φιναλίστ για να παρουσιάσουν όλους τους ισχυρισμούς τους, τις θεωρίες και τις εκτιμήσεις τους για να ακολουθήσει στην πορεία η τελευταία ψηφοφορία στους Προδότες. Και από αυτήν, το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Γωγώ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιζήσει ο μοναδικός προδότης του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τάλιας ο οποίος και πήρε τις 79.100 ευρώ και αποχώρησε χαρούμενος από την έπαυλη. «Έκανα κάτι που είναι κόντρα στη ζωή μου, κόντρα στο τι είμαι εγώ! Δεν το πιστεύω» παραδέχθηκε, με ενθουσιασμό, ο Γιώργος Τάλιας στην κάμερα του παιχνιδιού στρατηγικής.

Ο μεγάλος νικητής Γιώργος Τάλιας