Στο επεισόδιο του First Dates, του ριάλιτι αγάπης του Star Channel με τη Ζενεβιέρ Μαζαρί, που μεταδόθηκε την Παρασκευή (7/7), το ραντεβού του Μιχάλη και της Άννας ήταν γεμάτο… ατάκες.

«Με τους άνδρες πώς τα πας τελευταία;», την ρώτησε εκείνος για να εισπράξει την απάντηση: «Οι άνδρες είναι ιδιαίτερα πλάσματα και… πεταμένα λεφτά». Εξηγώντας αργότερα, η Άννα, ηθοποιός στο επάγγελμα, υποστήριξε πως σε αυτή τη ζωή «τα πάντα είναι για τις γυναίκες».

Έπειτα, εμφανίστηκε η σερβιτόρα και άρχισε η συζήτηση για το γλυκό. «Χρειάζεται να χάσω τέσσερα κιλά», είπε ο Μιχάλης που αρχικά δήλωσε πως είναι καρδιοκατακτητής. «Έλα, μην λες τέτοια έχεις πολύ ωραίο σώμα. Μην “ψαρεύεις” κοπλιμέντα», του έκανε η Άννα. «Πώς θα βγούμε στην παραλία το καλοκαίρι», συνέχισε εκείνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην φάει γλυκό. «Γιατί όπως έλεγα και σε μια παλιά, αυτό το κορμί πολλές το λιγουρεύονται, λίγες το γεύονται. Όχι να το παινευτώ, αλλά…». Κι αφού η Άννα αντέδρασε αμήχανα ακούγοντας τέτοια βαρύγδουπη δήλωση, ρώτησε με περιέργεια: «Έχεις πολλές κατακτήσεις;» και ο Μιχάλης της απάντησε: «Δεν το επιζητώ… δεν είμαι κυνηγός, με κυνηγάνε. Βέβαια, αν δω κάποια ωραία σαν κι εσένα μπορεί να αλλάξω».

Η τσάντα της Άννας τράβηξε την προσοχή

Στο μεταξύ, η Άννα βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο για την προσωπικότητά της και τα λεγόμενά της, αλλά και για την στιλιστική επιλογή της. Είχε μαζί της μια τσάντα… ολόιδια εκείνη! Καλλιτεχνική φύση, ηθοποιός γαρ, έδειξε την τσάντα όπου είχε τυπωμένη μια φωτογραφία της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει κι άλλες τέτοιες και μια πιο… σέξι καθώς η φωτογραφία της είναι με μαγιό.