Για την άκρως επιτυχημένη χρονιά που διανύει το Happy Day, τη συνεργασία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και το σενάριο να τον δούμε ως κεντρικό παρουσιαστή σε δική του εκπομπή, μίλησε την Τετάρτη (28/4) στο Breakfast @Star και την Ράνια Θεοδωρακοπούλου, ο Δήμος Βερύκιος.

«Το Happy Day είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι με μπουνάτσα και θύελλες. Η Σταματίνα είναι ένα χαρισματικό παιδί το οποίο είχα την τύχη να το διαγνώσω από τις πρώτες κιόλας μέρες. Δεν κάνουμε συχνά παρέα και εκτός της εκπομπής, αλλά συνεννοούμαστε με τα μάτια», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Για τη φετινή σεζόν που ολοκληρώνεται, δήλωσε: «Θεωρείται ότι είναι από τις πιο επιτυχημένες. Έχει δέσει η ομάδα γιατί έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, είναι ετερόκλητη, συμμετέχουν όλοι. Δεν παρακολουθώ τους άλλους, εμένα η δουλειά μου είναι στο ενημερωτικό κομμάτι. Όταν βγαίνω από το 15λεπτο ρίχνομαι στη δουλειά. Πολλές φορές μαθαίνω τα νέα από ό,τι παίζει νωρίτερα από μένα το Happy Day και πιάνω τον σφυγμό» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Για το αν θα παρουσίαζε ο ίδιος μια εκπομπή, απάντησε: «Ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να γίνω κεντρικός παρουσιαστής, γιατί ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητές μου και τι μπορώ να κάνω καλά. Εγώ είμαι σαν τον αεροπόρο της Πολεμικής Αεροπορίας, χτυπώ και φεύγω. Αν μου γινόταν πρόταση θα την απέρριπτα. Ποτέ δεν θα έκανα αυτό το βήμα, ποτέ κεντρικός, ποτέ εκπομπάρχης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Τα σχέδιά μου για το καλοκαίρι θα είναι “φτωχά”, γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. Περιορισμένα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους celebrities. Εγώ τώρα πια γέρασα, είμαι ο μπαρμπα-Δήμος και δεν είμαι για τα κοσμικά. Αυτά που κοροϊδεύω, δεν θέλω να τα κάνω», αποκάλυψε για τα καλοκαιρινά του σχέδια.

Στο ερώτημα για το αν θα συνεχίσει το κοινό να τον βλέπει και την νέα σεζόν στο πρωινό του Alpha με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ξεκάθαρος: «Θα είμαι στην εκπομπή και του χρόνου».