Με παιχνιδιάρικο αλλά σοβαρό ύφος, ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκπομπής του Ant1 έδωσε… πάσα στην «Πόπη Τσαπανίδου» προκειμένου να πει δυο λόγια. Στον «αέρα» εμφανίστηκε η «Πόπη Τσαπανίδου» η οποία ήταν… έξαλλη. Αυτή ήταν η δεύτερη «παρέμβαση» του Τάκη Ζαχαράτου. Ο μίμος μεταμφιέστηκε στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου και ανέφερε: «Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς».

«Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πρώτα από όλα δεν δέχομαι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το ερευνήσω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι! Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος ως Πόπη Τσαπανίδου.

«Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος “δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;”. Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο καβομαλιά και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά. Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν… ουδέν σχόλιον» τόνισε χαρακτηριστικά η… Πόπη Τσαπανίδου.

«Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό ύφος, η «εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκριθεί, εύλογα έκπληκτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου ως εξής. «Σοβαρά, τώρα, κυρία Τσαπανίδου πιστεύετε ότι προσωπικό μαζί σας;».

«Με δουλεύετε μέσα στα μούτρα κ. Χατζηνικολάου; Φυσικά και μου το κρατούσατε επειδή έφυγα από το δελτίο σας. Σας έκατσε βαρύ το ιμαμ. Λυσσάξατε επειδή πρώτα από όλα, είπα ξείπα. Η πρώτη είμαι ή η τελευταία σε αυτή τη χώρα που αλλάζω γνώμη ανά δευτερόλεπτο;» πρόσθεσε στην συνέχεια η «Πόπη Τσαπανίδου».