Με αφορμή την εκπομπή του Star Channel με παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί First Dates που έχει κάνει θραύση με τις ριάλιτι συμπεριφορές και τα σχόλια των ζευγαριών τόσο κατά τη διάρκεια των ραντεβού τους, όσο και στις συνεντεύξεις τους μετά, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες τους στην εκπομπή Breakfast@Star, σχολίασαν την στάση των διαγωνιζόμενων στα πρώτα τους ραντεβού.

Στη συνέχεια το ζευγάρι διηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής το παρασκήνιο της γνωριμίας του, με την Ελένη Χατζίδου να τονίζει πως αυτό που την τράβηξε στον σύζυγό της, ήταν πως ήταν ντροπαλός.

«Ο Ετεοκλής κρατούσε μια σκαλέτα στο χέρι με το πρόγραμμα της γυμναστικής, ήταν ο γυμναστής μου. Τον κοίταζα συνέχεια γιατί φαινόταν ότι ντρεπόταν να με προσεγγίσει. Τότε θυμάμαι να λέω “τέτοιο παιδί και να ντρέπεται κιόλας, τρελαίνομαι”», περιέγραψε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμφωνεί χαμογελώντας αμήχανα.

Ελένη Χατζίδου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Εμείς φταίμε που το μυαλό μας πάει εκεί;»

Με… γρίφους μιλούν τώρα τις τελευταίες ημέρες στο instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά την ανάρτηση της πρώτης η οποία συζητήθηκε στο πλατό του Breakfast@Star.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο instagram είναι πλέον χαρούμενη που μπορεί να επιλέγει τον εαυτό της.

«Τελικά έπρεπε πολύ πιο νωρίς να κάνεις αυτή την επιλογή, μα πώς να το φανταστείς; αλλά… ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Ο κάθε ένας θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του! Αργά ή γρήγορα» ήταν το σχόλιο που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να της απαντά: «Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου δε βγαίνει ούτε στους 90 βαθμούς…».

Τα σχόλια στο Breakfast@Star

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες της σχολίασαν την Παρασκευή (23/6) τη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με την παρουσιάστρια να αφήνει υπονοούμενα ότι η ανάρτηση αποτελούσε και ένα μήνυμα για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Αυτό που έγραψε πηγαίνει πολλές φορές και σε άνθρωπο που είναι μέσα σε μια σχέση. Μπορεί να δώσει παραπάνω σε κάποιον, να μην είσαι ο εαυτός σου. Έχει πολλές ερμηνείες», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Και απάντησε η Ελένη Χατζίδου: «Εμείς φταίμε που το μυαλό μας πάει πάλι εκεί; Δεν φταίμε εμείς παιδιά», είπε η παρουσιάστρια όλο νόημα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος σε δηλώσεις του την Παρασκευή (23/6) ανέφερε πως «Πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε “ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή)”. Είναι ντροπή. Εγώ είμαι σε θέση να ξέρω πως δεν είναι η Αλεξάνδρα (σ.σ. η influencer που κατηγορείται).