Συναισθήματα… τρόμου προκάλεσε η εμφάνιση της Σελένης στο My Style Rocks της Δευτέρας (12/06), αφού για το outfit της επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από κομμένα κουκλάκια.

Η Σελένη δεν άρεσε στις συμπαίκτριές της, αλλά ούτε στους fans του διαγωνισμού στο Twitter, που σκιάχτηκαν με τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια της, τα οποία ήταν μεγάλα στρογγυλά και ήταν τα πρόσωπα από παιδικά κουκλάκια μωρά.

Η παίκτρια υποτίθεται ότι πήγαινε έτσι στο φεστιβάλ του Κατάκολου και είχε εκεί δικό της πάγκο με χειροποίητα κοσμήματα και τσάντες, εξ ου και τα περίεργα σκουλαρίκια.

Και αν το τουρμπάνι ή η βερμούδα και το σκισμένο πλεκτό σχολιάστηκαν μεν αλλά όχι τόσο εντόνως, το creepy ζευγάρι σκουλαρίκια στα αυτιά της θύμισε στους χρήστες του Twitter θρίλερ και συγκεκριμένα τον Chucky, την κινηματογραφική και τρομακτική «κούκλα του Σατανά».

«Είναι λίγο τρομακτικά, αλλά τα φτιάχνει ένα πολύ γλυκό πλάσμα, οπότε…», είπε χαρακτηριστικά η Σελένη, κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν έπεισε, αλλά τρόμαξε τις άλλες διαγωνιζόμενες όπως και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης πέτυχε τη… Σελένη φωτογραφίζεται στα Χανιά: «Ντράπηκε πολύ ο σύντροφός μου»

Όταν τώρα η Σελένη Φωτιάδη βρέθηκε απέναντι από τους κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είδε την διαγωνιζόμενη να φωτογραφίζεται στα Χανιά μαζί με τον σύντροφό της.

«Σε είδα σε ταξίδι. Δεν ήσουν ντυμένη έτσι. Το Πάσχα την είχα συναντήσει στα Χανιά και φωτογραφιζόταν. Ήταν με έναν φίλο της, τον σύντροφό της δεν ξέρω και τη φωτογράφιζε. Την έβλεπα από μακριά και δεν καταλάβαινα. Σε ένα σημείο κοντά στο λιμάνι. Εγώ ήμουν σε ένα ύψωμα και έκανε κάτι κινήσεις με τα μαλλιά. Και λέω αυτές οι κινήσεις μου θυμίζουν τη Σελένη και ήμουν με δυο φίλους και λέω “μήπως είναι η Σελένη” και μου λένε “δεν είναι”. Εν τω μεταξύ του ενός του φίλου μου είσαι η αγαπημένη του», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Σελένη Φωτιάδη να προσθέτει:

«Ντράπηκε πολύ ο σύντροφός μου. “Δεν ήμουν ντυμένος ωραία” και του λέω “όταν σου φωνάζω από πριν να ντύνεσαι λίγο καλύτερα! Να’ τα τώρα».