Γεμάτος κέφι και ζωντάνια, το μεσημέρι της Τρίτης (06/06), ο Νίκος Μουτσινάς μετά την ολιγοήμερη απουσία του από το πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ χρειάστηκε να απουσιάσει από την εργασία του καθώς μια φλεγμονή που τον ταλαιπωρούσε τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου προκειμένου να νοσηλευτεί.

Υγιής και ευδιάθετος, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον «αέρα» και ξεκινώντας την εκπομπή του είπε αστειευόμενος είπε πως νιώθε σα να κάνει πρεμιέρα.

«Ωραία είμαστε; Ωραία. Καλά περάσατε; Δείξτε μου έναν εργοδότη που μπαίνει στο νοσοκομείο για να κάνετε ρεπό. Έναν μόνο! Παιδιά θέλω να ενημερώσω ότι ο σκοπός πια είναι να κάνουμε τις υπόλοιπες εκπομπές. Σας ενημερώνω “μην έχετε κλείσει διακοπές”. Πρώτα ο Θεός θα δούμε. Έχουμε και εκλογές. Τι να σας πω τώρα; Θα σας τα πω προς τα κάτω. Μην έχω το απόσπασμα εντελώς κομμένο. Όχι όλα είναι πάρα πολύ καλά, το σύμπαν είναι εκεί μας λατρεύει, το αποδεικνύει» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.