Η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ έχει μιλήσει, κατά καιρούς, για τις δυσκολίες που έχει περάσει. Ναρκωτικά, δύσκολα παιδικά χρόνια και μέρες σε κέντρα αποτοξίνωσης έχουν σημαδέψει τη ζωή της. Όμως, πρόσφατη συνέντευξή της παρερμηνεύτηκε, κάτι που την οδήγησε στο να κατηγορήσει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία που έβαλαν λόγια στο στόμα τη.

Τη Δευτέρα, πολλά δημοσιεύματα σχολίασαν αποσπάσματα από μια συνέντευξη της Μπάριμορ στο New York Magazine, στην οποία συζητούσε για την περίπλοκη σχέση με τη μητέρα της, Jaid Barrymore.

Η Μπάριμορ είπε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο να επεξεργαστεί τη δυναμική της σχέσης της με τη μητέρα της από ό,τι άλλες διασημότητες, όπως η Jennette McCurdy και η Brooke Shields, οι οποίες είχαν παρόμοιες περίπλοκες σχέσεις με τους γονείς τους και οι οποίες εμφανίστηκαν στο talk show της Μπάριμορ για να μιλήσουν για το θέμα.

«Οι μητέρες τους έχουν φύγει, ενώ η μητέρα μου είναι εδώ», δήλωσε η Μπάριμορ. «Και εγώ λέω: “Λοιπόν, εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια”. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θέλω να ζήσω σε μια κατάσταση, όπου εύχομαι κάποιος να φύγει νωρίτερα από ό,τι είναι γραφτό, για να μπορέσω να μεγαλώσω. Θέλω πραγματικά να είναι ευτυχισμένη και να ευδοκιμήσει και να είναι υγιής. Αλλά πρέπει να αναπτυχθώ, παρά την ύπαρξή της σε αυτόν τον πλανήτη», ανέφερε σύμφωνα με το insider.com.

Αφού οι φράσεις ερμηνεύτηκαν στο διαδίκτυο πως η Μπάριμορ ευχόταν να είχε πεθάνει η μητέρα της, η ηθοποιός και παρουσιάστρια talk show απάντησε με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

«Ποτέ δεν είπα ότι εύχομαι να είχε πεθάνει η μητέρα μου. Πώς τολμάτε να βάζετε αυτές τις λέξεις στο στόμα μου», δήλωσε η Μπάριμορ στο βίντεο. «Ήμουν ευάλωτη και προσπάθησα να καταλάβω μια πολύ δύσκολη επώδυνη σχέση, ενώ παραδέχομαι ότι είναι δύσκολο να το κάνεις όσο ένας γονιός είναι ζωντανός».

Η Μπάριμορ συνέχισε να εξηγεί ότι τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν. «Και όσοι από εμάς πρέπει να το καταλάβουν αυτό σε πραγματικό χρόνο, δεν βλέπουν τον χρόνο να το κάνουν, όχι πως δεν βλέπουμε την ώρα να πεθάνει ο γονιός. Μην διαστρεβλώνετε τα λόγια μου ή μην πείτε ποτέ ότι εύχομαι να ήταν νεκρή η μητέρα μου. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα το έκανα».

«Στην πραγματικότητα, συνεχίζω να λέω ότι εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να ζήσω σε μια ύπαρξη όπου θα ευχόμουν κάτι τέτοιο σε κάποιον, γιατί αυτό είναι άρρωστο», πρόσθεσε η Barrymore, αναφερόμενη σε ένα άλλο απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο εξέφρασε τη λύπη της που σκέφτηκε το θάνατο της μητέρας της.

Η Μπάριμορ είχε μια δύσκολη σχέση με τη μητέρα της από την παιδική της ηλικία και παρόλο που χειραφετήθηκε από τους γονείς της σε ηλικία 14 ετών, η ηθοποιός εξακολουθεί να στηρίζει οικονομικά τη μητέρα της.