Την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» του Mega επέλεξε η Μαρία Κίτσου προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το φινάλε της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός που λατρεύτηκε στον ρόλο της «Ελένης Σταμίρη» και έκανε τους τηλεθεατές καθημερινά να ανυπομονούν να την δουν στις οθόνες τους, μετά το τέλος της σειράς δεν εμφανίστηκε σε κάποια άλλη σειρά καθώς προτίμησε να απέχει.

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/05), η Μαρία Κίτσου μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη πέρασαν την πόρτα του πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν με την παρουσιάστρια για την περιοδεία που θα κάνουν το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με την «Μήδεια».

«Η Μήδεια για μένα είναι όνειρο ζωής. Ο κόσμος στην επαρχία διψάει για τραγωδία και έρχεται με πολύ μεγάλη χαρά να μας δει» είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Για τις «Άγριες Μέλισσες» και το λόγο που απείχε φέτος από την τηλεόραση, η Μαρία Κίτσου είπε: «Με λένε ακόμα Λενιώ στο δρόμο, αν και δεν κυκλοφορώ πολύ, είμαι… σπιτόγατος. Ήταν ένας λόγος που απείχα φέτος από την τηλεόραση. Ήταν ένας εμβληματικός ρόλος, ένας πολύ έντονος ρόλος. Ήθελα λίγο να ξεχαστεί, να πάμε σε καινούργια πράγματα. Λίγο να φύγει από το μυαλό του κόσμου αυτή η περσόνα που με έχουν συνδέσει».

Τα «γαλλικά» της Μαρίας Κίτσου

Μιλώντας η Μαρία Κίτσου για τον Φάνη Μουρατίδη και τονίζοντας πως «είναι η χαρά της ζωής», πέταξε ένα μικρό… «γαλλικό» στον αέρα. «Ο Φάνης είναι η χαρά της ζωής, πεθαίνω πάνω στη σκηνή. Μπορεί να χτυπιόμαστε, να βριζόμαστε, οτιδήποτε, αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο να λέει μια μαλ….ια και να γίνεται…», είπε η Μαρία Κίτσου.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε από την πλευρά της: «Κάντε πως δεν το ακούσατε και προχωράμε, είναι ζωντανή η εκπομπή. Συμβαίνουν αυτά!».