Μια άψογη φωτογράφηση για τα social media τους έπρεπε να ετοιμάσουν την Παρασκευή (26/5) οι διαγωνιζόμενες για το Gala του My Style Rocks. Ο στόχος της φωτογράφησης ήταν να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes και να αυξήσει τους followers στους λογαριασμούς τους.

Η Ίρις Παπουτσή έκανε μια εμφάνιση cow girl όπου το background θα ήταν ένας ερημικός δρόμος με ένα old school αμάξι. Ονόμασε την φωτογράφηση Ride» και όπως είπε οι πόζες της θα έδειχναν πιο πολύ το πίσω μέρος και το νόημα θα ήταν «οτιδήποτε κι αν συμβαίνει στη ζωή, οδήγα, ήτοι τράβα μπροστά».

Η αλήθεια είναι ότι το λουκ της άρεσε περισσότερους στους τρεις κριτές που την βαθμολόγησαν όλοι τους με «3», παρά στις συμπαίκτριές της, οι πλειοψηφία των οποίων την… φιλοδώρησαν με ένα «2».

«Αν έβγαζες την φωτογραφία για το δικό σου προφίλ θα συγκέντρωνες χιλιάδες likes. Για το διαγωνιστικό κομμάτι και το στιλιστικό δεν βλέπω τόση σύμπνοια μεταξύ των κομματιών, ειδικά το γιλέκο μου χτυπάει κάπως με το κάτω μέρος. Δεν μου αρέσει και το καπέλο σαν κομμάτι» ήταν η κριτική που έλαβε από την Σελένη.

Τον λόγο από την κριτική επιτροπή πήρε πρώτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Φαίνεται ότι έχεις κάνει μια υπερβολική προσπάθεια και δεν είσαι εσύ. Η εμφάνιση έχει λάμψη και στρας που σου αρέσουν πάρα πολύ και έχει και την απλότητα του κόνσεπτ. Είσαι ουσιαστικά μια γελαδάρισσα έχει και λίγο γκλαμ, έχεις και τα στοιχεία που θα έπρεπε να υπάρχουν σίγουρα σε αυτή τη φωτογραφία. Στιλιστικά ενώ μου αρέσει το γιλέκο που φοράς θα προτιμούσα να είναι τζιν αυτό στην υφή του ή στην υφή του παντελονιού (καστόρι). Σε βρίσκω πολύ ωραία και για το κόνσεπτ και τη φωτογραφία σου στο ίνσταγκραμ».

Η συνέχεια ανήκε στον Στέλιο Κουδουνάρη. «Πιστεύω ότι είναι πολύ πετυχημένο αυτό το λουκ για μια φωτογραφία στα σόσιαλ και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Το γιλέκο θα προτιμούσα να λείπει τελείως. Το κόνσεπτ με τις περισκελίδες, το ότι είναι η πίσω σου μεριά πιο εκτεθειμένη και τα κρόσσια που έχουν πάρα πολύ κίνηση είναι σίγουρα κάποια στοιχεία – χωρίς να γίνεται η εικόνα πρόστυχη με τα γυμνά σημεία – που πιστεύω ότι θα σου δώσοπυν μια πολύ ωραία εικόνα. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό είτε με prop το αυτοκίνητο είτε και σε άλλο περιβάλλον».

«Σίγουρα είναι πολύ πιασάρικο όλο αυτό που κάνεις με τα κρόσσια, με το μπικινάκι που φοράς, την περισκελίδα. Σου πάει και σαν φιζίκ αυτό, γιατί είσαι λίγο αμερικανιά στο πρόσωπο, με τα πλεξουδάκια σου. Σου ταιριάζει πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι μπότες, δεν μου αρέσουν τα γάντια γιατί τα κρόσσια στα γάντια δεν έχουν σχέση με τα κρόσσια κάτω και σίγουρα αν δεν έβαζα το μπικινάκι – όχι εγώ προσωπικά, εσύ – θα μπορούσες να βάλεις ένα πολύ παρτό τζιν με ξέφτια κάτω να δώσει και λίγο χρώμα – γιατί το μαύρο δεν αρέσει πολύ στο ίνσταγκραμ – και κάτι σε τζιν, ένα πουκάμισο πιασμένο ψηλά» ανέφερε από τη μεριά του ο Δημήτρης Σκουλός.