Το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη, όπου ευθέως παρακαλά τους δημοσιογράφους να μην παραστούν στον επερχόμενο γάμο του, έχει σηκώσει θύελλα σχολίων στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, κάποιες εκπομπές σπεύδουν να αποκαλύψουν πως ό,τι και να γίνει, εκείνοι θα στείλουν κάμερες ώστε να έχουν λίγα πλάνα από τον πολυσυζητημένο γάμο.

Μια από αυτές τις εκπομπές ήταν και το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου η παρουσιάστρια ανέφερε πως αν και η ίδια είπε να μην πάνε κάμερες στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη από την εκπομπή της, τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής του συνεργείου έχουν ήδη πληρωθεί. Αυτό το κλιπ κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «καλό Μεσημεράκι», στη στήλη της «Χρυσής Τηλεόρασης».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ… Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. “Πήρα τη Μελέτη και μου είπε, εγώ θα στείλω να το ξέρεις”. Και για όλο αυτό ευθύνεται η Κατ Κεν! Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό κόστος στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά, εγώ δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή».

«Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι “θέλουμε να στείλουμε κάμερες”. Τι; Στην κηδεία της μάνας μου;» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.