Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Μόνο ένας όμως θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο στο τέλος του αποψινού επεισοδίου.

Μέχρι τότε όμως οι παίκτες βρίσκονται σε κόντρα και νέες κατηγορίες εξαπολύονται… Στο επίκεντρο των… πυρών φαίνεται πως βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας και τα «μαγειρέματά» του.
Ποιος είναι όμως αυτός που μαγειρεύει τελικά τις ψηφοφορίες στη Μπλε ομάδα; Μήπως δεν είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και τελικά είναι ο Νίκος Μπάρτζης;

Ότι και να ισχύει, οι παίκτες θα πετάξουν τα βέλη τους προς τους συμπαίκτες τους μπροστά στην κάμερα του Survivor All Star.

Η ομάδα που θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη

Μέχρι να έρθει το Συμβούλιο αποχώρησης ένας αγώνας με ένα τεράστιο έπαθλο θα κάνει τις δυο ομάδες να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης. Ποια ομάδα θα μπει στο αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη και ποια θα επιστρέψει στην καλύβα της για ύπνο;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, βαλίτσες για τις ΗΠΑ θα ετοιμάσουν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας οι οποίοι θα καταφέρουν να επικρατήσουν στον στίβο μάχης, μετά από έναν σκληρό και γεμάτο ένταση αγώνα.

Ντέρμπι η αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του νησιού η Μπλε ομάδα θα πρέπει να αποχαιρετήσει έναν παίκτη της. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Ηλίας Μπόγδανος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star;

Τα spoilers κάνουν λόγο για ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τους τέσσερις παίκτες. Όπως φαίνεται ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος «κονταροχτυπιούνται» στις ψήφους.

Ένας όμως θα πάρει τη τσάντα του και θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι στιγμής λίγο πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.