Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε την Τετάρτη (24/5) στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την επιτυχία του παρελθόντος και για την σάτιρα που λείπει πια από τη χώρα μας.

«Πολύ συχνά απομονώνομαι, το έχω κάνει επανειλημμένα. Θέλω την ηρεμία μου. Ειδικά όταν έχω δύσκολες περιόδους, κρύβομαι. Θέλω την κακή μου φάση να την περνάω μόνος μου. Μετά τους “Ψίθυρους Καρδιάς”, είχα πάει για 6 μήνες στο Καϊμακτσαλάν», παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Εγώ είχα το υπόβαθρο, όταν μου χτύπησε την πόρτα η επιτυχία, να το διαχειριστώ. Άλλοι δεν το είχαν και δεν το έχουν. Δεν τους κατηγορώ αλλά έχω πολύ σοβαρό θέμα με την έπαρση», σημείωσε.

«Προέκυψε πολλές φορές να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν ήθελα, που δεν μου άρεσε η έπαρση που είχαν λόγω της θέσης τους. Πάντα έχουμε ανάγκη τα χρήματα αλλά όταν είσαι λιγάκι τακτοποιημένος, μπορείς να αποφύγεις τις κακοτοπιές», τόνισε στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Έχω βαρεθεί και σιχαθεί να βρίζει ο ένας τον άλλον στα social, πρέπει να υπάρξει νόμος για αυτό. Δεν τολμάς να μιλήσεις. Έχει καταργηθεί και η σάτιρα από την τηλεόραση. Ένας Κανάκης έχει μείνει, ο Λάκης Λαζόπουλος λείπει πολύ, αν και διαφωνώ σε πολλά θέματα μαζί του. Τον εξαφάνισαν. Κι ένας Μητσικώστας τώρα ξαναβγήκε», τόνισε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Δεν υπάρχει χρήμα στη δουλειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. «Το εγγόνι μου με φωνάζει Μιχάλη, όχι παππού», αποκάλυψε ακόμη ο γνωστός ηθοποιός. «Δεν έχω καμία δουλειά με την πολιτική», είπε επίσης.