Για την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής αλλά και την συμμετοχή της στην σειρά που προετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής, μίλησε η Ελένη Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» το πρωί της Τετάρτης (10/05). Η ηθοποιός αρχικά παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί κολακευτικά σχόλια τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως τα παλαιότερα χρόνια το να είσαι ωραίος δεν ήταν καλό. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις ταλέντο και τα λοιπά. Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα, σήμερα η ομορφιά ανοίγει πόρτες».

Ισχύει πως ο Μάρκος Σεφερλής την έχει προσεγγίσει με αφορμή την τηλεοπτική αναβίωση της σειράς «Ορκιστείτε, παρακαλώ» και ποια είναι η δική της στάση; «Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είναι μία σειρά που κάναμε παλαιότερα με τον αγαπημένο φίλο, τον Κώστα Παπαπέτρου. Κουβεντιάσαμε με τον Μάρκο και μάλλον θα γίνει, ναι. Θα το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά» ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

«Δεν ξέρω εάν θα κάνω τον ίδιο ρόλο με τότε, εκείνον της δικηγόρου. Μπορεί σε ένα επεισόδιο να κάνω τη δικηγόρο, στο άλλο την πρόεδρο, δεν το ξέρω ακόμη. Ο Μάρκος δεν θα κάνει τον δικαστή αλλά διαφορετικούς ρόλους σε κάθε επεισόδιο. Είμαι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία, ξεκινάμε γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι» πρόσθεσε η ηθοποιός.