Και να μην ήταν κανείς μικροβιοφοβικός, σίγουρα έγινε μετά το νέο επεισόδιο της Παρασκευής (5/5) του «Ζήσε αλλιώς» όπου παρουσίασε live πόσα μικρόβια μπορεί να κρύβουν τα χέρια μας. Ποια είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα της καθημερινότητάς μας και πώς γίνεται ο καθαρισμός τους σε βάθος;

Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Θεώνη Ματούλα, έδειξε πώς να καθαρίζουμε αντικείμενα που είναι «καταφύγιο» μικροβίων, καθώς και πώς γίνεται το σωστό πλύσιμο χεριών.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν η live μέτρηση μικροβίων από τον Υγιεινολόγο Κωνσταντίνο Ντελέζο και τα 9.800 μικρόβια που έκρυβαν οι παλάμες του Χρυσόστομου, ενός αγοριού από το κοινό και άφησαν τη Σοφία Αλιμπέρτη κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Εννοείται πως όλων τα χέρια κρύβουν μικρόβια ωστόσο αυτό που είδε να συμβαίνει μπροστά της ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε.

Daphne Lawrence: «Δεν έχω μετανιώσει για κανένα τατουάζ, έχουμε και την αφαίρεση τώρα»

Καλεσμένη στο «Ζήσε αλλιώς» της Παρασκευής (5/5) ήταν η τραγουδίστρια Daphne Lawrence που μίλησε για το θέμα των τατουάζ.

Σύμφωνα με έρευνα, το 50% των ατόμων που έχουν κάνει τατουάζ το μετανιώνουν, ενώ το 30% θέλουν να το αφαιρέσουν.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε αν έχει μετανιώσει για τα τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της. Η Daphne Lawrence ανέφερε πως έχει πέντε τατουάζ ενώ εξήγησε την ερμηνεία πίσω από το καθένα.

«Έχω πέντε τατουάζ στα χέρια μου, γενικά εγώ έχω αποφασίσει να κάνω πολλά μαζί, όταν πηγαίνω λέω “θέλω δύο, θέλω τρία” οπότε τα δύο τα έκανα μαζί στην αρχή. Το πρώτο τατουάζ μου (σ.σ γράφει) believe… το έκανα σε μία περίοδο που ήθελα να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, και το είχα κάνει στο λύκειο…» είπε αρχικά η Daphne Lawrence.

«Δεν έχω μετανιώσει για κανένα από τα τατουάζ μου, έχω ακούσει (σ.σ ένα τατουάζ μου) ότι μπορεί να σημαίνει κουζίνα. Μπορώ να πάω να το βελτιώσω, έχουμε και την αφαίρεση τώρα οπότε it’s okay» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.