Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τη χθεσινή του εκπομπή για τους αρχισυντάκτες άλλων εκπομπών οι οποίοι στέλνουν δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν έξω από το πλατό προκειμένου να αποσπάσουν μια δήλωσή του για το επαγγελματικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής του «Καλό μεσημεράκι» απηύθυνε έκκληση στους αρχισυντάκτες να μην το κάνουν καθώς αν θελήσει να πει κάτι, θα το πράξει από τον «αέρα» της δικής του εκπομπής.

Οι πρωινές εκπομπές, αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και φυσικά υπήρξε και ο ανάλογος σχολιασμός από τα πάνελ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/04), ο Νίκος Μουτσινάς με την σειρά του «έπαιξε» τα αποσπάσματα αυτά και σχολίασε ειδικά την εκπομπή «Breakfast@Star» καθώς θεώρησε ότι δεν κατανόησαν πλήρως τα λεγόμενά του.

«Έχει αλλάξει κάτι στην εκπομπή των παιδιών; Αρχισυντάκτης; Α οκ, εντάξει. Θυμάμαι ήταν πολύ γλυκά τα παιδιά γιατί τώρα εδώ πέρα νόμιζα ότι πήγε η Βάσια τοξικούλα. Πάντως, επειδή υπάρχει ένας μικρός λόγος, δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους, ήμουν πολύ προσεκτικός με τους δημοσιογράφους, με το καημένους που το είπατε και το εξηγήσατε αλλά το είχα εξηγήσει. Μίλησα για το γεγονός να σεβόμαστε τον άλλον όταν ζητάει κάτι. Είναι τόσο απλό. Υπάρχουν άνθρωποι στην showbiz, που θέλουν πολύ την κάμερα, να τους ψάξεις και να τους βρεις για να μιλήσουν. Το γουστάρουν και χαλάλι τους. Όταν ο άλλος σου λέει δεν θέλω, δεν χρειάζεται να γίνει αυτή η υπερανάλυση. Μην σας κάνει εντύπωση. Χορτασμένοι είμαστε. Ναι, αφήνω υπονοούμενα και την ίδια στιγμή λέω μην στείλετε κάμερα. Μην ακούς το μισό. Κρίμα παίζαμε και μικροί με την Χατζίδου. Να είναι καλά και καλή επιτυχία σε όλα» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.