Με ένα εντυπωσιακό Gala επέστρεψε το My Style Rocks το απόγευμα της Δευτέρας (24/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τις παίκτριες να παρουσιάζουν εμφανίσεις βγαλμένες απευθείας από το κόκκινο χαλί μουσικών βραβείων.

Οι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιος Κουδουνάρης πήραν τις θέσεις τους και υποδέχθηκαν τις fashionistas με την Ευτυχία να ανοίγει τον «χορό» των εμφανίσεων του Gala και να παρουσιάζει το δικό της concept σύμφωνα με το οποίο ήταν καλεσμένη σε βραβεία στην Αθήνα σαν ψηφιακός δημιουργός.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε η νεαρή παίκτρια του show μόδας, με τις συμπαίκτριές της και κυρίως τους κριτές να εμφανίζονται έκπληκτοι με τη στιλιστική επιλογή της διαγωνιζόμενης, χαρακτηρίζοντας την εμφάνισή της κιτς και «για επιθεώρηση».

Η εικόνα της Ευτυχίας δεν άρεσε καθόλου στην Emilia Vodos, η οποία της είπε μεταξύ άλλων στην κριτική της: «Αγγίζει τα όρια του κιτς».

Αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν δυσαρεστημένος με την εμφάνιση της παίκτριας λέγοντας για το look της πως: «Μου κάνει για επιθεώρηση».

Η εικόνα τώρα της Ευτυχίας ξύπνησε… μνήμες εφιαλτικές στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Με το που ήρθες εδώ μπροστά είναι λες και με έλουσαν με κουβά με παγάκια. Είσαι σαν μέλος του συγκροτήματος “Πατ Κιουτ” κανονικά, η Πέγκυ Καρρά σου λείπει και η φιλενάδα της. Αρνούμαι να σχολιάσω αυτό το λουκ, μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν καταλαβαίνεις πως δεν είναι ωραίο ούτε στιλιστικά ούτε σαν φόρεμα. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κομψό, είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα και δεν βλέπεις στον καθρέφτη ότι δεν σε κολακεύει; Τι είναι αυτό; Έχεις τρομάξει τα ματάκια μου εδώ πέρα. Τα ‘χω πάθει όλα! Έχω πάθει σοκ. Δεν θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη με αυτή την εμφάνιση στο My Style Rocks. Αντικειμενικά δεν είναι ωραίο. Θες να πιάσουμε τους καμεραμάν; Δεν ξεκινήσαμε καλά, όχι αρνούμαι», δήλωσε το μοντέλο και κριτής.

Η παίκτρια, όπως ήταν φυσικό, έμεινε άναυδη αφού δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτή την κριτική και πέραν αυτού δεν γνώριζε τις Πατ Κιουτ που έχουν κάνει θραύση στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η δε, ημέρα της διαγωνιζόμενης έκλεισε με τον τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή άσχημα.

Ευτυχία και Σελένη βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, αφού ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία από τις συμπαίκτριές τους.

«Θεωρώ ειρωνεία το ότι ήξερα ποιο κορίτσι θα σώσει ποιο πριν το κάνουν. Άρα αυτό που μου λένε ότι δεν υπάρχουν κλίκες δεν ισχύει. Σήμερα ήταν μία αποτυχία για τα κορίτσια το concept», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν περίμενα να δω τη Σελένη υποψήφια. Η Ευτυχία από την άλλη μου έκανε εντύπωση που δεν πήρε ούτε μία ψήφο από τα κορίτσια», τόνισε στη συνέχεια.

«Εγώ δεν έχω μπει σε κάποια κλίκα», του απάντησε η Ευτυχία.

«Κάπως έχετε πέσει, έχετε κάνει μία κοιλιά στο στυλ σας», παρατήρησε από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μετά την αξιολόγηση των κριτών και με ομόφωνη απόφασή τους, η Ευτυχία Γαντά ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της και αποχώρησε από το My Style Rocks.