Η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεφέλη Μεγκ, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, ξάφνιασε τους θεατές του καναλιού της 26χρονης youtuber. Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς προέκυψε αυτή η συνάντηση, καθώς ο πρωθυπουργός δε συνηθίζει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

Η Νεφέλη Μεγκ αποφάσισε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. «Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία, γιατί ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Είχα ταγκάρει διάφορα πρόσωπα, ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε ουσιαστικά την πρόσκληση».

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι ‘’big news’’. Ήταν λίγο ένα σοκ και είπα ‘’ναι, θα το κάνω’’», είπε στη συνέχεια η youtuber. «Όταν έκλεισε η κάμερα, δώσαμε τα χέρια και είπαμε ‘’ευχαριστώ πολύ’’. Είχα πολύ περιορισμένο χρόνο μαζί του και το καταλαβαίνω», κατέληξε η Νεφέλη Μεγκ.

Ποια είναι η Νεφέλη Μεγκ

Η 26χρονη youtuber Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα και έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η νεφέλη έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να αποκτήσει 73,8 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και 25,1 χιλιάδες συνδρομητές στο Youtube.

Η ίδια κάνει και podcast, το οποίο ονομάζει «Μπούκλα 99», και αναφέρει πως «προσπαθεί, ξεψαχνίζοντας το κοινωνικοπολιτκό − κι όχι μόνο − γίγνεσθαι, να μεταμορφώσει την παράνοια σε κωμική φάρσα».