Αίσθηση έχει προκαλέσει η νεαρή YouTuber που ονομάζεται Νεφέλη Μεγκ, καθώς πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο φιλοξένησε στο podcast της με τίτλο «Μπούκλα 99».

Όπως αναφέρει η ίδια στο λογαριασμό της στο YouTube: «Παιδικοί μου φίλοι είμαι η νεφέλη. Ξεμπέρδεψα με τη νομική και κατευθείαν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω: τα βίντεο και την κωμωδία. Έχω δικό μου κανάλι στο YouTube και γράφω τα δικα μου stand up show. Το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα».

Επίσης, σύμφωνα με αναρτήσεις που έχει κάνει στα social media της, πραγματοποιεί και live εμφανίσεις, με την ίδια να αναφέρει τα εξής:

«Ανεβαίνω στη σκηνή απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι».

Μάλιστα, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «The 2Night Show» και είχε αναφερθεί στο σύντομο πέρασμα της από την τηλεόραση, καθώς συμμετείχε στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής», είχε πει χαρακτηριστικά.