Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη για την πρόσφατη αποκάλυψη του δεύτερου περί ερωτικής σχέσης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την εξομολόγηση πως του έδειξε το στήθος της. «Άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της» ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του.
Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και έδωσε δίκιο στον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Νομίζω ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ένα δίκιο. Ο Γιώργος Λιάνης σαφώς έχει κάνει ένα λάθος, το ότι το είχε γράψει στο παρελθόν δεν σημαίνει κάτι, και τότε έπρεπε κάποιος να πει ότι είναι λάθος».

Η χρηματική απολαβή

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε αναφέρει πως επιθυμεί να πληρώνεται προκειμένου να παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Αν εκείνος θέλει να τον πληρώνουν για να εμφανίζεται, και δεν το κάνουν τα κανάλια, δεν πετυχαίνει τον στόχο του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να το ζητάει, έχει κάθε δικαίωμα και ο άλλος να μην του το δίνει. Υπάρχουν στο εξωτερικό κανάλια και εκπομπές που πληρώνουν τις συνεντεύξεις. Θα μπορούσε να γίνεται και εδώ αυτό αλλά δεν το έχουμε ζητήσει. Ασφαλώς θα μπορούσαν να δίνουν κάτι τα κανάλια, όταν δίνουν τόσα πολλά χρήματα στους παρουσιαστές, θα μπορούσαν να δίνουν κάτι και στον συνεντευξιαζόμενο» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο»

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και σε έξαλλη κατάσταση ανέφερε: «Να σκεφτούμε στο εξωτερικό ποιοι είναι οι stars εκεί και ποιους πληρώνουν και να δούμε και ποιοι είναι οι stars στην Ελλάδα και ποιους καλούμαστε να πληρώνουμε. Εμένα Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ, πρόσεξέ με λίγο, είναι η δουλειά μου. Δουλεύω 30 χρόνια και πληρώνομαι από αυτό. Είναι η δουλειά μου, δεν κάνω άλλη δουλειά. Εσείς όταν έρχεστε καλεσμένοι, μιλάτε για τα θέατρά σας και την τηλεόραση που θα συμμετάσχετε. Άρα αν προβάλεις το θέατρο σου και κόψεις περισσότερα εισιτήρια, θα πάρεις περισσότερα λεφτά. Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο Σπύρο μου. Κανένας ηθοποιός δεν έρχεται επειδή μας συμπαθεί. Είναι δούναι και λαβείν. Ο ηθοποιός έρχεται εδώ για να προβάλλει τη δουλειά του, άρα κερδίζει λεφτά ή δίνει μία υπεραξία στην καριέρα του. Δεν έρχεται κανείς χωρίς αιτία σε εκπομπή. Μην λέμε στον κόσμο ό,τι θέλουμε. Άρα κερδίζετε από μία τηλεοπτική παρουσία, γιατί να πληρώνεστε κιόλας; Και όταν εγώ δώσω συνέντευξη, μία φορά στα πέντε χρόνια, δεν πάω να ζητήσω λεφτά».