Στον τάκο βγήκε γι’ άλλη μια φορά η Ελευθερία Ελευθερίου αφού οι συμπαίκτες της, την θεωρούν την πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας. Η απογοήτευση της τραγουδίστριας θα είναι εμφανής και στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (03/04). Η Ελευθερία Ελευθερίου μάλιστα δεν θα κρύψει τα συναίσθηματά της και θα τα μοιραστεί και με τους συμπαίκτες της αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα της την ψήφισε για μία ακόμα φορά.

«Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος άραγε θα ψηφιστεί; Εγώ! Η MVP. Φέρνω πόντους για την ομάδα δεν αναγνωρίζονται. Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Κωλοτούμπες να κάνω; Έχω κάνει. Κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στο παιχνίδι ψηφίζομαι» θα πει η τραγουδίστρια στην κάμερα του Survivor ενώ μιλώντας με τους συμπαίκτες της θα σχολιάσει πως: «Νιώθω ότι είμαι βάρος».

Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Η ηρεμία που επικρατούσε στη Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια και όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το ενδεχόμενο μιας επόμενης ήττας. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για λάθη. Οι Κόκκινοι θα μπουν στον στίβο μάχης αποφασισμένοι να σημειώσουν τη δεύτερη νίκη τους και να φέρουν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους.

Θα τα καταφέρουν;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers θα τα καταφέρουν… Η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα της δεύτερης ασυλίας και οι παίκτες της θα πάνε ήρεμοι στο συμβούλιο. Εκεί όμως η ηρεμία δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας ετοιμάζονται να λύσουν τις διάφορες τους.

«Φάσκεις και αντιφάσκεις. Λες πράγματα που δεν ευσταθούν και δεν στέκουν πουθενά. Πας να βάλεις εκεί, να σταθεί κάτι και πέφτει κάτω πριν το πεις» θα πει σε έντονο ύφος ο Τάκης Καραγκούνιας στον φαρμακοποιό.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν προκαλεί καμία εντύπωση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα πάνε στην κάλπη ο ένας μετά τον άλλον και θα ψηφίσουν ποιον από τους συμπαίκτες τους επιθυμούν να δουν στον τάκο. Το όνομα που θα βγει στον τάκο δεν προκαλεί καμία εντύπωση αφού έχει βγει πολλές φορές. Σύμφωνα με τα spoilers, αυτός που θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι γι’ άλλη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας.