Πολλά είχαν γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και οι φήμες πως δεν θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες την ερχόμενη σεζόν είχαν φουντώσει για τα καλά καθώς το συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΪ λήγει τη φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής θέλησε, πριν λίγες μέρες να βάλει τέλος στην παραφιλολογία και τις φήμες και μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» έκανε γνωστό πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στον «αέρα» τονίζοντας πως επιθυμεί να ξεκουραστεί.

Τώρα όμως, ήρθε μια νέα ατάκα του να ρίξει… λάδι στη φωτιά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/03), ο Νίκος Μουτσινάς μέσα στο «Καλό μεσημεράκι» σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και βρήκε αφορμή να αναφερθεί στο τηλεοπτικό του μέλλον.

«Ο Σκανδαλίδης; ΠΑΣΟΚ; Δεν τον νοιάζει, λέει δεν θα βγούμε. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ, τι να πω; Ανατροπάρα. Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν είπε προχθές δεν θέλω; Καλά έτσι λέμε. Λέμε ότι δεν θα κάνω τηλεόραση και μπορεί να κάνω, δεν ξέρεις. Το αφήνω εδώ να υπάρχει σαν απόσπασμα, αν κάνω να πω ότι το είχα πει γιατί το έχω πει πολλές φορές» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.