Με τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, η Μπλε Ομάδα τοu Survivor γνωρίζει καλά πως στην αυριανή αποχώρηση θα «λαβωθούν» αφού θα βρεθούν με έναν παίκτη λιγότερο. Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Ελένη Χαμπέρη είναι οι τέσσερις παίκτες που είναι στον τάκο. Μόνο ένας όμως θα μαζέψει τα πράγματα του, θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μέχρι όμως να βρεθούν οι παίκτες στη δυσάρεστη θέση να ακούσουν το όνομα του συμπαίκτη τους που πρέπει να αποχωρήσει, θα αγωνιστούν για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ο αποψινός αγώνας επικοινωνίας θα φέρει τους Survivors πιο κοντά στον έξω κόσμο.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα πάρει τη νίκη και θα απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι η Μπλε.

Βέβαια αυτό δεν θα είναι το μοναδικό έπαθλο που θα διεκδικήσουν οι δυο ομάδες αφού τα παιχνίδια με τον Acun Ilicali επιστρέφουν και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν φαγητό μέσω της δημοπρασίας.

Τα πρώτα spoiler για την αυριανή αποχώρηση (30/03)

Η Μπλε ομάδα του Survivor έχει «λαβωθεί» και οι παίκτες περιμένουν με αγωνία να δουν ποιον συμπαίκτη τους θα αποχαιρετήσουν. Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Ελένη Χαμπέρη και Νικόλας Αγόρου, το βράδυ της Πέμπτης (30/03) θα ακούσουν από τα χείλη του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Τα πρώτα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ένα όνομα και αφορά στο γυναικείο κομμάτι της Μπλε ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, η παίκτρια που θα αποχωρήσει αναμένεται να είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.