Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βάλει ένα τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με φόντο το δυστύχημα στα Τέμπη, ανάμεσα σε εκείνη και την ομάδα της, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε. Από τον αέρα της εκπομπής της, η Καινούργιου ανέφερε σήμερα πως «πρέπει να υπάρξει μια σιωπή, για να τιμήσουμε τις οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους».

Αναλυτικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» δήλωσε σήμερα πως «δε θα αναφερθώ καθόλου στο χθεσινό και το έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί αυτά που έχω τουιτάρει… θεωρώ ότι με την αναπαραγωγή όλων αυτών των θεμάτων, και γενικότερα, αμαυρώνουμε, λίγο ως πολύ, την τιμή και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν χαθεί».

«Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές, ώστε να τιμήσουμε κι εμείς τις οικογένειες που αυτή τη στιγμή θρηνούν τα παιδιά τους. Αυτό και θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η δήλωση της παρουσιάστριας ξεκινά στο 05:16.

Το χρονικό της κόντρας

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα Καινούργιου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άρη Πορτοσάλτε, όπως άφησε να εννοηθεί, όπου, σύμφωνα με την ίδια, δέχθηκε επίπληξη από τον δημοσιογράφο, καθώς της ανέφερε πως δε θα έπρεπε να ασχολείται εκείνη με αυτά.

Με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ίδια ανέφερε: «Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη»

Η απάντηση του Πορτοσάλτε

Νωρίτερα σήμερα, ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε σε όλα όσα λέγονται για το άτομό του τις τελευταίες ημέρες. Από τον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο δημοσιογράφος είπε, μεταξύ άλλων, «μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε»

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου που άναψε τη φωτιά

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε χθες, Δευτέρα 13/03, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε πως «οι θάνατοι στα Τέμπη είναι θυσίες για να εκσυγχρονίει η Ελλάδα το σιδηροδρομικό της δίκτυο». Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον Άρη Πορτοσάλτε, λέγοντας πως «ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΪ και τον έφερε. Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό».

«Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου», είχε καταλήξει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.