Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Καινούργιου, έπειτα από τα σχόλια στην εκπομπή της παρουσιάστριας για το εθνικό πένθος και την αντιπαράθεση που είχε με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ένα απόσπασμα από τα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τραγουδιστή, όπου μεταξύ άλλων του ανέφερε ότι «δεν σεβάστηκες το συλλογικό πένθος»

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε μόνο το Δημόσιο. Δυστυχώς. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάλι, όμως, μεταξύ μας λέμε “πρέπει να σου πω εγώ πώς πρέπει να βιώσεις το πένθους”. Δεν θα μου πεις πώς θα πενθήσω.

Εγώ όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, τη δεύτερη ημέρα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Αυτά τα σχόλια του παρουσιαστή ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με ανάρτησή της στο twitter έγραψε: «Τρομερή κακία και τοξικότητα από το Καλό Μεσημεράκι, κακό μοντάζ αυτών που είπα… και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια! Ποτέ δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του! Ούτε το έκανα προσωπικό… σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα!».