Ο Γιώργος Λιανός βρήκε αφορμή στο συμβούλιο του Survivor All Star να κάνει χιούμορ, που μπορεί να προκάλεσε τα γέλια της Ελευθερίας Ελευθερίου, έφερε όμως αμηχανία στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Το υπονοούμενο αφορούσε όσα εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στους δύο παίκτες και την Καρολίνα Καλύβα.

«Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί στο Survivor. Η φάση είναι τελικός στόχος και θυμάμαι την γυναίκα του Στέλιου, την Όλγα, η οποία έκανε προπόνηση με βελάκια στην φωτογραφία του, επειδή την έχει αφήσει και τρέχει μόνη της τα παιδιά. Εσύ έκανες παρόμοια προπόνηση με άλλη φωτογραφία;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με νόημα.

«Δεν έχω κάνει με φωτογραφία, αλλά τις αδυναμίες μου τις έχω κοιτάξει. Έχω κάνει στόχους χωρίς βελάκια. Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια, αλλά όχι πετούσα άλλα πράγματα» απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου με γέλια.

«Καταλαβαίνω τον λόγο που έκανε ο Μάριος κοτσιδάκια γιατί με το μαλλί είχε περισσότερη επιφάνεια και περνούσε εύκολα ο στόχος. Τώρα με τα κοτσιδάκια περνάνε δεξιά κι αριστερά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor. Το πλάνο του Μάριου έδειξε την αδυναμία του.