Ο Δημήτρης Σκουλός έχει αποδείξει πολλάκις τόσο στο GNTM όσο και στο My Style Rocks πως ό,τι θέλει να πει το λέει έξω από τα δόντια εξ’ ου και ο χαρακτηρισμός του αυστηρού κριτή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/2) ήταν η Νικόλ που έπεσε στο στόμα του. Το concept ήθελε τη Νικόλ να επισκέπτεται μια έκθεση αδημοσίευτων φωτογραφιών. Αμέσως μετά το περπάτημά της στην πασαρέλα στο πλατό, ο Δημήτρης Σκουλός την βαθμολόγησε με μονάδα, σχολιάζοντας πως στις τελευταίες της εμφανίσεις προτιμά να αναδεικνύει και να επιδεικνύει διαρκώς τα πόδια της, επιλέγοντας κοντά ρούχα, ή φορέματα με σκίσιμο στο πλάι.

Αυτά δεν περνάνε όμως σε εκείνον, έτσι της έδωσε μονάδα και εξήγησε πως τα πόδια της δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν ρόλο στη βαθμολογία του.

«Δείχνεις και ξαναδείχνεις το πόδι σου, δεν θα παίξει ρόλο στη βαθμολογία» είπε γελώντας ο coach του My Style Rocks.

Και η Νικόλ απάντησε: «Δεν σας άρεσε δηλαδή το concept, δεν σας άρεσε αυτό που προσπάθησα να κάνω, αλλά μη μου βάλετε τώρα χαμηλή βαθμολογία», σχολίασε η παίκτρια του My Style Rocks.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πάει και λαϊκή! Η χιουμοριστική συζήτηση με την Emilia Vodos για το look της

Η Emilia Vodos έβαλε τα καλά της και πήγε στη Λαϊκή, ή αλλιώς L.A. όπως την ανέφερε κωδικοποιημένα. Το ντύσιμο όμως μόνο σε Λαϊκή δεν παρέπεμπε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι.

Την ώρα της κριτικής, το μοντέλο ανέφερε: «Το σημερινό κόνσεπτ είναι ευφάνταστο και αστείο και το χρειαζόμαστε το χιούμορ. Αλλά δεν συνδέεται με το look σου. Να φανταστώ δεν έχεις πάει ποτέ λαϊκή, την ελληνική τουλάχιστον. Δεν είναι κάτι που θα έβλεπες στην λαϊκή. Με αυτά τα παπούτσια θα γλιστρούσες στα μαρούλια. Γιατί εγώ έχω πάει λαϊκή. Για να μιλήσουμε αντικειμενικά για το styling, τα χρώματα θα μπορούσαν να συνδεθούν πάρα πολύ ωραία αλλά δεν ταιριάζουν οι υφές».

Η Emilia δεν δίστασε να της απαντήσει πώς έχει πάει λαϊκή πολλές φορές αλλά ήταν σε παιδική ηλικία, με την Ηλιάνα να της απαντάει: «Στα λόγια μου έρχεσαι!».