Έξαλλη φάνηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/01). Η παίκτρια έριξε τα βέλη της κατά του Νίκου Μπάρτζη με αφορμή το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού.

Ο λόγος του θυμού της, είναι η εκτίμηση της πως ο Νίκος Μπάρτζης «πρόδωσε» την Ελένη Χαμπέρη.
«Θέλω να μιλήσω για την ψηφοφορία των Κόκκινων γιατί μας έκριναν εμάς ότι δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά και τα έκαναν μαντάρα. Και η πεντάδα εννοείται που ψήφισε η Ελένη ήτανε πεντάδα Μαρτίκας, Στάθης, Μπάρτζης, Αφροδίτη. Τέρμα στημένο.

Εγώ στεναχωριέμαι για τον Μπάρτζη γιατί τη γύρισε την μπιφτέκα ανάποδα, όπως λέει κι εκείνος. Στο δικό μας παιχνίδι την Ελένη την έλεγε ψυχάρα, φίλη του, την ήθελε και νικήτρια όχι απλά “ψυχάρα” και έλεγε φέρ’ το μας και τώρα την πρόδωσε», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στους συμπαίκτες της στην καλύβα τους μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού.

Ξεσπάθωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Νησιού όμως, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή… ξεσπάθωσε!

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα. Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως» ανέφερε η παίκτρια του Survivor.