Η Εύα Φούσκα έκανε την πασαρέλα της μπροστά στις συμπαίκτριές της στο My Style Rocks και τους παρουσίασε το concept «Πάω στο bachelorette της κολλητής μου που είναι θεματικό και πρέπει να ντυθώ κουνελάκι αλλά με εναλλακτικό τρόπο».

Οι περισσότερες από τις συμπαίκτριές της, ενθουσιάστηκαν με την ενδυματολογική επιλογή της νεαρής παίκτριας ωστόσο μια φάνηκε να μην πείθεται από την εικόνα που έβλεπε. Ο λόγος για τη Βασιλική η οποία εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια.

Η Βασιλική βαθμολόγησε το σύνολο της Εύας με 1 μόλις βαθμό, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. «Εγώ αυτό θα το έκανα σπίτι μου με το αγόρι μου και όχι έξω. Θεωρώ ότι είναι ένα νυχτικό, έβαλες ένα παπούτσι, μία ζώνη και μία μάσκα. Δεν ασχολήθηκες. Δεν έχεις πανωφόρι, τσάντα. Έτσι θα βγεις από το αυτοκίνητο;» είπε η Βασιλική στην Εύα.

«Πιστεύω ότι δεν ήθελες να βάλεις πανωφόρι, γιατί δεν ήξερες τι πανωφόρι να βάλεις, τι τσάντα να κρατήσεις. Στα δικά μου τα μάτια αυτό είναι τουλάχιστον εξευτιλιστικό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Δεν είμαι εδώ για να αλλάξω τη γνώμη σου, που δεν είναι και σωστή στην τελική. Θα σου βάλω κι εγώ άσσο με καρδούλα» της απάντησε η Εύα.

«Είναι σαν νυχτικό στα μάτια μου» ανέφερε η Βασιλική με την Εύα να της επισημαίνει πως: «Δεν βλέπεις καλά, ρε αγάπη μου. Δεν είναι νυχτικό».

«Φοράω φακούς επαφής» σχολίασε η Βασιλική και η Εύα την παρότρυνε να: «Μήπως να πας στον οφθαλμίατρο μία βόλτα;».