Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε την Τετάρτη (11/1) στην «Ελένη» ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το διάστημα που είχε φοβίες και δεν έμπαινε σε αεροπλάνο και για την γνωριμία του με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Είναι ωραίο μέσα στο σκοτάδι και στους ζοφερούς καιρούς, να υπάρχει μία αναλαμπή. Η μουσική το κάνει αυτό. Εννοείται πως “μαυρίζω”. Δεν έμπαινα στα αεροπλάνα για έξι χρόνια. Το ξεπέρασα με μουσική, έφτιαξα μια playlist και είπα θα ακούω μουσική και δεν με νοιάζει».

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει εκεί από οπού ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον «Σταυρό του Νότου».

«Είπα ότι τις γιορτές εγώ λείπω. Θα έτρωγα ενδεχομένως παντόφλα. Δεν τρώω, γιατί κάνω τις σωστές επιλογές».

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για την γνωριμία του με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;» περιγράφει ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Αλλά φυσικά της λέω: αφού με ρωτάς, δεν είναι δικό μου, αλλά όποτε θέλεις να βρεθούμε θα χαρώ» πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής και για την τωρινή τους ζωή υπογράμμισε:

«Η Τόνια, μου δίνει την ελευθέρια να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Μπορεί να λείπω μία ολόκληρη μέρα από το σπίτι. Δε μου λείπει τίποτα από την “προ Τόνια” εποχή. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη από παλιά».

«Εννοείται πως θα συνεργαζόμουν με έναν τράπερ, αν έβρισκα κάτι ενδιαφέρον» είπε.

Μιλώντας για την περσινή του εκπομπή στην ΕΡΤ, «Δυνατά» τόνισε: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξανακάνω την περσινή εκπομπή στην ΕΡΤ, θα την έκανα μία φορά τον μήνα. Ενώ είχα όρεξη ήθελα περισσότερο να κάνω συναυλίες. Αν τώρα πρότεινα μία εκπομπή, θα ήθελα να έχει εξωτερικά γυρίσματα».