Η ώρα του μεγάλου τελικού για το GNTM 5 έφτασε. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 20:50 θα παρακολουθήσουμε στο Star ποιο μοντέλο θα κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/12) του αγαπημένου ελληνικού διαγωνισμού μόδας οι 7 διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για εντυπωσιάσουν τους κριτές με την επίδοσή τους στο σετ.

Το concept της φωτογράφισης ήθελε τα επίδοξα μοντέλα του GNTM να ποζάρουν με τρυφερότητα πλάι σε ζωάκια, άλλα ήρεμα και άλλα πιο ζωηρά, σαν να είναι τα κατοικίδια τους. Η Coty είχε την ευκαιρία να μοιράσει κατά πως ήθελε εκείνη τα ζώα στις κοπέλες καθώς είχε κατορθώσει να πάρει την πρώτη θέση στην προηγούμενη φωτογράφιση. Για τον εαυτό της κράτησε τον πύθωνα και τα… βρήκε δύσκολα μαζί του. Ο δε, Τάσος Σοφρωνίου τα ‘χασε με το φίδι – «Δεν έχω ξαναστρεσαριστεί έτσι στη ζωή μου».

Όταν βρέθηκαν στο πλατό και απέναντι στη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, τα μοντέλα άκουσαν τα σχόλια με τρόπο αιχμηρό για τη νέα αυτή προσπάθεια τους. Καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στην επιτροπή του GNTM ήταν ο Βασίλης Ζούλιας, του οποίου τις δημιουργίες φόρεσαν τα κορίτσια στην φωτογράφηση, ενώ τα κοσμήματα ήταν του Περικλή Κονδυλάτου.

Coty ή Μαρίτα; Ποια πήρε τη δουλειά της εβδομάδας;

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι δύο από τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Μαρίτα και η Coty.

Τονίζοντας ότι το παιχνίδι φτάνει στο τέλος και τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια, η fashion expert και κριτής του GNTM, ζήτησε από τις δύο παίκτριες να σχολιάσουν οι ίδιες τις φωτογραφίες τους.

«Δεν μπορείς να εμπιστευτείς ότι στη ζωή ότι δε θα σε προδώσουν. Αυτό που πρέπει να εμπιστευτείς είναι ότι εσύ θα μπορέσεις να προχωρήσεις!», συμβούλευσε η Βίκυ Καγιά τις συμμετέχουσες μετά και τα σχόλια της Coty.

Χωρίς πολλές περιστρoφές ανακοίνωσε ότι τη δουλειά της εβδομάδας παίρνει η Μαρίτα.

Οι φωτογραφίες των δυο κοριτσιών, πραγματικά κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Για τη φωτογραφία της Μαρίτας με την κότα η κριτής είπε χαρακτηριστικά ότι είναι υπέρ-συγκλό.

Η αποχώρηση που δυσκόλεψε τους κριτές – Κλάματα στο πλατό του διαγωνισμού

Ωστόσο, κάποιες απογοήτευσαν την κριτική επιτροπή. Λίγες μέρες πριν τον τελικό, ο πήχης των απαιτήσεων έχει ανέβει πολύ ψηλά και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στο σετ με τα ζωάκια και το supercar, τις χειρότερες επιδόσεις είχαν η Βικτώρια και η Μικαέλα, η… μαμά της Μάρας αλλά και… όλων των κοριτσιών του GNTΜ 5.

Το «ταξίδι» της Μικαέλα στο GNTM έφτασε στο τέλος του, αφού οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στη Βικτώρια. Η Μικαέλα αποχώρησε και έδωσε συμβουλή στην κόρη της, Μάρα, να ανεξαρτητοποιηθεί και να φτάσει στον τελικό.

Η Μάρα πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρηση της μαμάς της, ενώ και τα υπόλοιπα μοντέλα στεναχωρήθηκαν με την τροπή των πραγμάτων.

«Όταν θα βγεις από εδώ θα πας να βρεις με ηρεμία ένα γραφείο να αρχίσεις να δουλεύεις γιατί σου αξίζει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά.

Όπως ήταν λογικό, δε, η κόρης της παίκτριας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Είναι πολύ δύσκολο που δεν θα ‘χω πλέον την υποστήριξη της. Είχα συνηθίσει πάρα πολύ τη συντροφιά της και εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί και τώρα στεναχωριέμαι» ομολόγησε η Μάρα στην κάμερα του GNTM.

Την «έκλεισε» ήδη ο Βασίλης Ζούλιας – «Εμείς θα το κάνουμε το show, είναι booked»

«Ό,τι και να γίνει εδώ, εμείς θα το κάνουμε το show! Είναι booked!» είπε χαρακτηριστικά ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας απευθυνόμενος στη Μικαέλα.

Αν και το μοντέλο δεν άκουσε καλές κριτικές για την φωτογράφισή της και τελικώς αποχώρησε, όπως αποκάλυψε ο γνωστός Έλληνας designer, έχουν ήδη κανονίσει συνεργασία οι δυο τους με τη Μικαέλα. Ο γνωστός σχεδιαστής αποθέωσε και την κόρη της, την Μάρα και της ζήτησε να συμμετάσχει στο σόου του μελλοντικά. Βλέποντάς την εντυπωσιάστηκε καθώς του θύμισε το αγαπημένο του μοντέλο που το έλεγαν επίσης Μάρα. «Αυτό το κορίτσι, είναι ο “κύκνος” μου» είπε χαρακτηριστικά.