Τα πρώτα σχόλια των πολιτών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Συντάγματος το οποίο φωταγωγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/12) θέλησε να καταγράψει η κάμερα της ΕΡΤ και γι’ αυτό, νωρίς το πρωί, ρεπόρτερ της εκπομπής «Συνδέσεις» βρέθηκε στην πλατεία για να καταγράψει αντιδράσεις.

Ανάμεσα στους περαστικούς που μίλησε η ρεπόρτερ της εκπομπής ήταν και ένας ιδιαίτερα αυθόρμητος αλλά και αθυρόστομος νεαρός ο οποίος με το σχόλιο του προκάλεσε γέλια.

«Καλημέρα σας, πού πάτε;» τον ρώτησε η ρεπόρτερ με τον νεαρό να απαντάει χαρούμενος: «Καλημέρα, πού πάμε, πάμε στο Μετρό, σχολάσαμε από τη δουλειά».

«Πού δουλεύετε;» ρώτησε η ρεπόρτερ με τον νεαρό να «σκάει» τη βόμβα… «Εδώ στα Ζara. Ααααα από ΕΡΤ είστε; Γ…ει η ΕΡΤ!» είπε ο νεαρός.

Τότε η δημοσιογράφος αποχώρησε από το σημείο λέγοντας: «Καλημέρα, καλημέρα. Την καλημέρα μας και στο Luben».

Όπως ήταν φυσικό, τα γέλια στο στούντιο της ΕΡΤ ήταν πολλά με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να σχολιάζει γελώντας πως: «το πήραμε και το θετικό μας σχόλιο» ενώ εξέφρασε και το παράπονό του γιατί τέτοια ωραία περιστατικά δεν τυχαίνουν και στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστα Παπαδόπουλο. «Ο Κώστας είναι σοβαρός και λέει εμένα εκεί που με στέλνετε δεν μου τυχαίνουν τέτοια ωραία πράγματα. Μόνο εγκλήματα, ναρκωτικά, φόνοι και τέτοια, στείλτε με και εμένα να μου τύχει κάνα τέτοιο…».