Η δυναμική του Maestro επιβεβαιώθηκε και αυτή την εβδομάδα με την χθεσινή προβολή του 7ου επεισοδίου, διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά και αυτή την εβδομάδα στο MEGA και τη διατήρησαν στην πρώτη θέση με ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού και 26% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη πλησίασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στις γυναίκες άνω των 18 ετών το «Maestro» κατέγραψε μέσο όρο 33,9%.

Θριαμβευτικός Νοέμβριος

Το Maestro κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο. Η επιτυχημένη σειρά ήταν απόλυτα κυρίαρχη στην τηλεθέαση καταγράφοντας μέσο όρο 28,1% στο σύνολο του κοινού και 26,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στις γυναίκες άνω των 18 ετών κατέγραψε μέσο όρο 35,2%.

Η συνολική απήχηση στα social media έφτασε τους 8 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Κάθε βράδυ μετάδοσης των επεισοδίων το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τα σχόλια των χρηστών να είναι μαζικά και διθυραμβικά.

Το Maestro podcast και τον Νοέμβριο βρέθηκε στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts με τέσσερα νέα επεισόδια, τα οποία συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακροάσεις. Μπορείτε να το ακούσετε και στο megatv.com.