Έναν μεγάλο καβγά είχαν στο επεισόδιο του Asia Express της Παρασκευής (4/11) ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια που εκτός από ζευγάρι στο παιχνίδι του Star είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Οι δυο τους είχαν κάποιες διαφωνίες κατά τη διάρκεια του race και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν όλες τις δοκιμασίες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να βοηθήσει το αντίπαλο ζευγάρι, τη Ρασέλ και τη μητέρα της.

«Θέλεις να σταματήσουμε; Δεν μπορώ να περπατάς έτσι νωχελικά. Δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε μαζί» είπε ο tattoo artist με τη σύζυγό του να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Και πριν μαζί ήμασταν αλλά πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα! Αντί να εξηγήσεις σε εμένα, εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάνε!».

«Δεν μπορώ να πω όχι. Τι ζόρι τραβάς;» είπε έξαλλος ο Μαυρίδης.

Αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή μιας και στην πορεία τα πράγματα μόνο… βάραιναν για το ζευγάρι. «Για ποιο λόγο τώρα να παίξω, ρε φίλε, το παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν με γουστάρει; ,Ότι κι αν λέω, ό,τι κι αν κάνω! Δεν το γουστάρεις, ρε φίλε, στραβώνεις με τα πάντα! Δεν πρόκειται να μου πεις μπράβο, ρε φίλε, για κάτι! Ποτέ, ποτέ, ποτέ και είσαι από το πρωί έτσι Κρίστη μου» πρόσθεσε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Γιώργος Μαυρίδης ώστε να τραβήξουν για λίγο δρόμους χωριστούς στη συνέχεια του Asia Express.

Αν και συνήθως, όπως είπε στην κάμερα ο Μαυρίδης, όταν τσακώνονται δε μιλάνε μεταξύ τους για τουλάχιστον έναν μήνα, αυτή τη φορά τα βρήκαν για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο Asia Express.

«Είναι ο άνθρωπός μου και την αγαπάω πολύ» είπε ο tattoo artist. Το ζευγάρι ωστόσο, πήρε πέναλτι και βρέθηκε στην τελευταία θέση της κατάταξης στο race.

Ποιο ζευγάρι κέρδισε το έπαθλο των 2.500 ευρώ;

Τα δύο ζευγάρια που τερμάτισαν πρώτα στο race ήταν η Ρασέλ με τη μητέρα της και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis. Για την ακρίβεια, δεύτεροι τερμάτισαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια, αλλά λόγω του ότι παρέκαμψαν τη δοκιμασία με το λεωφορείο είχαν πέναλτι και δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Οι τέσσερις γυναίκες έπαιξαν το εθνικό άθλημα του Λάος, Ράτανμπολ, με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τις βοηθάνε με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη της Χριστίνας και της Μαρίας, οι οποίες πήραν το έπαθλο των 2.500 ευρώ και ένα advantage.

Το advantage αφορούσε στον επόμενο αγώνα της ημέρας. Σε αυτόν οι νικήτριες θα έπρεπε να ψαρέψουν μόνο ένα χέλι και να το πουλήσουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζευγάρια που έπρεπε να ψαρέψουν περισσότερα. Ακόμα, ως νικήτριες, θα ξεκινούσαν για τον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα από τους υπόλοιπους.