Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην τηλεόραση με το Maestro, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία ήδη από τα πρώτα επεισόδια. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», για την επιτυχημένη σειρά «Maestro» και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από τον δεύτερο κύκλο ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προβολής της σειράς στο Netflix.

«Έχουμε πει ότι ναι, θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου, αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Αναφορικά με την αγάπη του κόσμου για τη συγκεκριμένη ταινία ο σκηνοθέτης σχολίασε: «Η αγάπη του κόσμου δεν με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα».

Ερωτηθείς για τον εάν έχει… φρικάρει που κοντεύει τα 50, ο σκηνοθέτης απάντησε πως «όχι… Δεν ξερώ γιατί… Μπορεί του χρόνου να σου πω ναι, τελικά δεν μου αρέσει και πολύ… Αλλά όχι» παραδέχτηκε.

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε το ενδεχόμενο να προβληθεί το «Maestro» στο Netflix: «Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει».