Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με το ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega. Ωστόσο, μια ερώτηση σχετικά με τον… Φατσέα, φάνηκε να ενοχλεί τον ηθοποιό.

«Σας βλέπουμε στο Μαύρο Ρόδο του Mega, σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτό του Φατσέα…» ξεκίνησε να λέει ο ρεπόρτερ και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αντέδρασε.

«Αλίμονο αν στους ρόλους ήταν μέτρο ο Φατσέας. Δηλαδή, αυτό που μου λέτε τώρα, τι είναι; Το μέτρο είναι ο Φατσέας; Ο Φατσέας δεν με αφορά καθόλου πια, έχει τελειώσει, πέρασε σαν ρόλος μαζί με άλλους δεκάδες εκατοντάδες. Αλίμονο αν σκέφτομαι κάθε φορά να πω το ναι για να μην κάνω τον Φατσέα», απάντησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τι πρέπει να διαθέτει ένα πρόγραμμα για να ξεχωρίσει και να τον κάνει να πει το «ναι». «Καλό σενάριο, λεφτά και καλούς συνεργάτες» απάντησε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τις κόρες του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απάντησε: «Αν οι κόρες μου θέλουν συμβουλές, πάνε στους φίλους τους και στο γκόμενό τους, πράγμα που είναι λογικό και φυσιολογικό».