Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές της ΕΡΤ με δύο καινούργια συναρπαστικά επεισόδια.

Η δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά συνεχίζεται με τον Αλέξανδρο να πηγαίνει στην Αμερική και την Κατερίνα να ετοιμάζει βαλίτσες για το Παρίσι.

Αναλυτικά στην σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» θα δούμε πως:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 – Επεισόδιο 47ο: Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα της μητέρας της στον Ηρακλή, που δεν έστειλε ο Παντελής, και καταλαβαίνει πως η μητέρα της τον είχε συγχωρέσει. Το δείχνει στον Ηρακλή και για πρώτη φορά πατέρας και κόρη έρχονται κοντά. Στο μεταξύ, η Νατάσα λέει στην Κατερίνα για τον Μάριο και μαζί με την Κέλλυ βρίσκουν τρόπο να τον εκδικηθούν. Η Μαρκέλλα απορρίπτει τον Πέτρο κι εκείνος χωρίζει από την Τατιάνα. Η Ιωάννα και ο Ηρακλής αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά και η Ισμήνη ζητάει απ’ τον Αντρέα να φύγει μαζί της για την Αμερική. Την ίδια ώρα, ο Μάριος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να εκδικηθεί τον Αλέξανδρο.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 – Επεισόδιο 48ο: Ο Ηρακλής προτείνει να αγοράσει την κλινική στο διοικητικό συμβούλιο και ο Αλέξανδρος συγκρούεται μαζί του. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο πως είναι μια λύση που τους συμφέρει, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ηρακλής προτείνει στην Κατερίνα να φύγουν για το Παρίσι ενώ, παράλληλα, ο Αλέξανδρος προετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική. Ο Βλάσσης παίρνει μια απόφαση που τους ξαφνιάζει όλους και ο Αντώνης προσπαθεί να σώσει την κλινική. Η Ελένη κάνει ανακωχή με τον Δημήτρη για χάρη της Ροζαλίας και η Κατερίνα με την Κέλλυ τη βοηθούν να διαφημίσει το μαγαζί με τα ρούχα της.